Vraag, Antwoord & GGZ bezoekersforum

Reacties op nieuwsberichten

Hieronder tref je de meest recente reacties op de nieuwsberichten.

Vraag & Antwoord, het GGZ forum

Heb je een vraag met betrekking tot geestelijke gezondheidszorg waarover je geen nieuwsbericht vindt? Of steun je onze actie wachtlijstvrij.nl? Stel hem aan medebezoekers via de GGZ.nl groep op LinkedIn. Op deze plek kun je tevens reageren op berichten van andere bezoekers.

* Deze pagina is bedoeld voor onderling contact tussen bezoekers van ggz.nl. De redactie controleert periodiek op spam. Vragen die hier worden gesteld, worden in het algemeen niet beantwoord door de redactie.

 • From Diana on Je ziet het pas als je het doorhebt…

  Ik nam via e-mail contact op met een spreukgebruiker en legde hem mijn probleem uit. In slechts 3 dagen kwam mijn man bij me terug.

  We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen.

  Robinson Beukelaar is echt een getalenteerde en begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is.?

  Als je een huwelijks- of relatieprobleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte spreukgebruiker om dat probleem voor je op te lossen.

  Probeer_____________________________________Robi nso nb u c ler@ g mai l. co m

  – Als je je ex terug wilt spreuken.

  – Als je een vruchtbaarheidsspreuk wilt.

  – Herpes kruidengeneesmiddel.

  – Zorg dat je partner voor altijd van je houdt.

  – Help rechtszaken te winnen.

  – Wraakspreuk.

  – Geluksspreuk.

  Go to comment
  2022/01/17 at 4:31 pm
 • From erik verheiden on Mogelijke oorzaak van fibromyalgie gevonden

  Ik denk eerder dat jij iets anders had dan fibromyalgie. Deze aandoening ligt vooral ergens in het zenuwstelsel en is dus niet op te lossen via een operatie. Ik stel U voor nog enkele maanden opzoek werk te doen via echte medische websites om een beter idee te hebben over fibromyalgie.

  Go to comment
  2022/01/16 at 7:11 am
 • From Mir anda on Mogelijke oorzaak van fibromyalgie gevonden

  Eten doet veel! Sinds ik geen varkensvlees en lactose meer eet heb ik
  Veel minder pijn! Ik slik geen medicatie.

  Go to comment
  2022/01/14 at 9:00 pm
 • From sylvia de jong on ‘Spoedreparatie’ in aantocht voor Wvggz en Wzd

  goededag

  ben een vriendin van monique oosterhout zit nu op de erperheide bij monique heb haar opgehaald in belgie ziekenhuis heeft heel veel slaappillen geslikt. je kan me bellen op 06 21141742

  Go to comment
  2022/01/12 at 5:49 pm
 • From Marja on Over narcisme - deel 4: Rode vlaggen

  Het verklaart voor mij een heleboel…ik ben er met open ogen ingetuind maar gelukkig is het voorbij.

  Go to comment
  2022/01/09 at 2:37 pm
 • From Kijker on De impact van een psychiatrische patiënt in een rijtjeshuis

  Wij wonen al 7 jaar naast een HVO, en iedere keer is het weer afwachten welke mensen er in komen.

  We hebben bijna alles al gehad, van het huids slopen, tot nachtelijke bezigheden.

  Ik snap dat deze mensen geholpen moeten worden, (zou ik zelf ook willen als ik deze verregaande klachten had) maar een druk bevolkte woonwijk met kinderen is niet de oplossing, voor niemand niet.

  Go to comment
  2022/01/07 at 3:59 pm
 • From Marie de Jonge on Mogelijk verband tussen milieuvervuiling en psychische stoornissen

  Bedankt voor het delen van dit artikel over milieuvervuiling en de effecten hiervan op de mens. Een gezonde bodem is dus een must voor een gezonde wereld. Hopelijk kan een groot gedeelte gereinigd worden zodat deze weer vruchtbaar is voor gewassen, bomen en planten.

  Go to comment
  2022/01/05 at 4:11 pm
 • From Willem Zandvliet on Pulserend brein is nu zichtbaar via MRI-scanner

  Prachtig deze inzichten.
  Het is natuurlijk geen wetenschappelijk bewijs maar het bevestigd wel mijn ervaringen, als ik mij met een training intensief inspan met een hoge hardslag is mijn brein daarna lekker fris en denk ik scherper. Waarschijnlijk komt dat doordat mijn brein dan weer afvalstoffen heeft afgevoerd.

  Go to comment
  2022/01/05 at 12:27 pm
 • From M. on Mogelijke oorzaak van fibromyalgie gevonden

  Bij mij stelde de reguliere zorg idem vast dat ik fybromyalgie heb. Wat Rob zegt, kan ik me deels bij aansluiten, maar met het laatste ben ik niet eens. Er is te weinig onderzoek gedaan naar Fybromyalgie. Het is een ongrijpbaar syndroom. In mijn familie komen mede daardoor doofheid op jonge leeftijd voor en op latere leeftijd dunne vezel neuropathie zonder oorzaak. Het gekke is dat het bij ons in de familie zit en erfelijk lijkt. Zoals ik het zie zijn het gewoon zwakke spieren en bindweefsel. Meer kan ik er niet van maken. En de kunst is hoe ermee om te gaan in het dagelijks leven. Inmiddels kan ik mijn pijn accepteren, en heb ik ermee leren leven. De beperkende invloed wordt onderschat door de maatschappij. Het is goed dat dit thema meer de aandacht krijgt. Te lang is het onderbelicht geweest en weg gezet in de hoek van ‘aanstelziekte’.

  Go to comment
  2022/01/02 at 8:18 pm
 • From Jan on Akkoord bereikt over nieuwe cao ggz

  De uitvoeringsregeling zware beroepen mis ik.
  Wanneer kan hier gebruik van worden gemaakt >

  Go to comment
  2022/01/01 at 7:32 pm