digitale GGZ poli
Opstarten van een praktijk, directie advies, Interim directie/management en directie-ondersteuning, Postacademische beroepsopleidingen (GZ-Psychologie, Psychotherapie, Cognitieve gedragstherapie en Klinisch-Psycholoog), Het kiezen van de juiste ondernemingsvorm, verplichte organen in uw onderneming.
geestelijke gezondheidszorg, organisatie advies, directie advies
25517
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25517,bridge-core-3.1.9,,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19998

GGZ Aan Huis

GGZ Aan Huis

GGZ Aan Huis
GGZ aan huis is een samenwerking van praktijken voor het verzorgen van digitale therapie. biedt volledig vergoede psychologische hulpverlening vanuit uw eigen omgeving. U kunt zich aanmelden via aanmelden@ggz.nl.

Hoe werkt GGZ Aan Huis
GGZ Aan Huis wordt ondersteund door GGZ. GGZ Aan Huis is te vergelijken met een 1 op 1 gesprek zoals deze ook in een fysieke praktijk of instelling wordt gehouden.

Na aanmelding via aanmelden@ggz.nl wordt u gevraagd om een verwijsbrief van uw huisarts en ontvangt een formulier om zich in te schrijven. Zodra de aanmeldprocedure compleet is wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Therapie bij GGZ Aan Huis wordt vergoed door uw zorgverzekeraar, behoudens het bedrag dat uw verzekeraar inhoudt van uw eigen risico.

Zorgverzekeraars
Verzekeraars stellen een bepaald budget ter beschikking waarvoor wij behandelingen mogen uitvoeren. Het kan zijn dat het budget voor uw verzekering ‘op’ is. Wij vragen u dan om contact op te nemen met de zorgbemiddelaar om alsnog een kans te krijgen om door een therapeut online te worden gezien.

Wachttijden?
Op dit moment is er geen wachtlijst bij GGZ Aan Huis. Dat betekent dat uw intake afspraak kan worden ingepland zodra het contact met ons secretariaat is gelegd. Houd wel rekening met het feit dat er tijd kan zitten tussen uw aanmelding en de datum van uw intake. Afhankelijk van de afstemming tussen de agenda van u en onze therapeuten rekenen wij op een gemiddelde tijd van 2 maanden tussen aanmelding en uw eerste afspraak.

Meer informatie?
Op te vragen via info@ggz.nl. Direct aanmelden kan via aanmelden@ggz.nl.

De Digitale GGZ Poli werkt met vrijgevestigde collega’s op afroep met ondersteuning van
Hersencentrum-GGZ
Academisch Centrum voor Trauma en Persoonlijkheid
Testmanager MINDS
PSYvIUM
Psycho Medisch Centrum