Over GGZ

GGZ is een particuliere organisatie waar u sinds 2018 terecht kunt voor directieondersteuning en organisatie advies op het gebied van geestelijke gezondheidszorg.


GGZ bestaat uit een team van professionals met kennis over geestelijke gezondheidszorg vanuit inhoud, vorm en visie. Organisatieadviseurs werken in GGZ samen met BIG-geregistreerde therapeuten, PhD onderzoekers en zorgondernemers.

Directie, zorgkwaliteit, zorginhoudelijke ondersteuning en ondernemersadvies

Opstart, onderhoud, productontwikkeling, splitsing, fusie en verkoop. Onze adviseurs zijn ervaren begeleiders in ieder stadium.

Wij luisteren en beoordelen wat we voor u kunnen betekenen.

https://ggz.nl/directieadvies.

GGZ wetenschap
Het expertiseteam van GGZ publiceert in coöperatie met Hersencentrum-GGZ onder de naam GGZ Research (voorheen Hersencentrum Mental Health Institute).

 

Hoewel wij geen stichting zijn kunt u ons wel sponsoren voor niet commerciële activiteiten. U kunt hiervoor een factuur aanvragen met ons rekeningnummer. Ook kunt u Bitcoin aan ons overmaken op het adres: 14HqRjX5GYn2Nc4Xfi8BMP6xQXBZaVY5Hc. Deze stortingen worden geboekt als sponsoring waarover wij btw afdragen. Vanzelfsprekend kunt u na storting bij ons om een factuur vragen voor uw boekhouding. Wanneer u uw sponsoring wilt laten besteden aan een specifiek doel, bijvoorbeeld wetenschap of communicatie, dan kunt u dat kenbaar maken wanneer u de datum en tijdstip van sponsoring te vermeldt in uw bericht aan sponsoring@ggz.nl.

GGZ Aan Huis
Het project ‘GGZ aan huis’ is een samenwerking van praktijken voor het verzorgen van digitale therapie. GGZ Aan Huis biedt volledig vergoede psychologische hulpverlening vanuit uw eigen omgeving.

Vertrouwenspersoon-dienst voor organisaties
GGZ vertrouwenspersoon biedt abonnementen voor een vertrouwenspersoon voor uw organisatie. Via onze dienst hebben al uw medewerkers een directe lijn naar een luisterend oor, voldoet u aan alle wettelijke eisen en bent u gegarandeerd van de beste zorg door psychologen en gecertificeerde vertrouwenspersonen.

GGZ Screeningsinstrument op basis van MINDS
Gefaseerd wordt het GGZ screeningsinstrument getest op ggz.nl. Kijk ook eens op mindsware.nl voor meer informatie over Minds Digitaal Testen.

 

GGZ; ook voor uw persberichten en informatie voor de sector
GGZ heeft een journalistiek onafhankelijke redactie voor het verspreiden van informatie vanuit de sector. De verspreiding geschiedt via het digitale GGZ Vaktijdschrift (GGZV) dat in 2018 voor het eerst verscheen. In GGZV is aandacht voor Nederlandstalige expert-artikelen en wetenschappelijke artikelen (peer reviewed). Een tweede gratis toegankelijke informatiedrager is het peer reviewed tijdschrift Applied Neuroscience And Mental Health (ANAMH) waarvan het eerste nummer in 2021 is verschenen. Op ggz.nl en ggz.be deelt GGZ wetenswaardigheden die door de redactie interessant worden bevonden.

Beleid met betrekking tot persberichten en recensieaanvragen voor boeken
Wij ontvangen dagelijks persberichten die wij zorgvuldig beoordelen. Inzendingen, met meerwaarde voor ons platform of met hoge relevantie voor onze doelgroep, worden soms gedeeld tegen een kleine vergoeding voor de redactie (zie onderstaande tabel met kostenoverzicht). Wij stellen ons hierbij coulant op indien organisaties geen bijdrage kunnen leveren.

Een advertentie is mogelijk op een aanbiederspagina en op een vacaturepagina. Wij plaatsen ook betaalde persberichten, mits deze relevant en nieuwswaardig zijn voor de sector. Deze worden dan voorzien van een ‘advertentie’ of ‘persbericht’ tag. U kunt ook uw vacatures bij ons plaatsen.

Kostenoverzicht (alle prijzen exclusief btw):

  • Vacatureplaatsing: €55,- p.m..
  • Persberichten (GGZ redactie toetst op relevantie en inhoud): €150,-.
  • Boekberichten (indien relevant voor GGZ): €45,- plus gesigneerd exemplaar.
  • Een campagne/commerciële uiting inclusief content op onze sociale media is mogelijk in overleg met onze redactie.
  • Voor uitingen via onze sociale kanalen kunt u contact met ons opnemen.

Kijk voor niet commerciële (=) onbetaalde uitingen zeker ook verder op onze website. Wij zoeken altijd naar inhoudelijk content voor ons vaktijdschrift, nieuwsrubriek en ideeënbus.