Verlost van verleiding: de bewuste keuze voor gezonder leven

Verlost van verleiding: de bewuste keuze voor gezonder leven

Verlost van verleiding: de bewuste keuze voor gezonder leven

In het nieuwe boek Verlost van verleiding helpt diëtist en mindsetcoach Arno Monsecour zijn lezers om op psychologisch niveau de omslag te maken naar een gezondere eet- en leefstijl. Het is niet het zoveelste dieetboek met recepten en voorschriften van wat je wel of niet mag eten, maar een praktisch 5-stappenplan waarin je leert hoe je mentaal voor een blijvende verandering kunt zorgen in jouw (eet)gewoonten. Met tips en oefeningen ga je op zoek naar de onderliggende motivatie voor jouw gedrag, en krijg je handvatten om oude patronen te doorbreken en bewuste, gezondere keuzes te maken.

Misschien herken je het wel: je kijkt naar je favoriete serie met een kommetje chips erbij, en voor je het weet is de hele zak leeg. Een schuldgevoel overvalt je en je maakt jezelf voor de zoveelste keer wijs dat je vanaf morgen de verleiding wel zult weerstaan.

Het kan anders. Arno Monsecour is diëtist en ontwikkelde een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd programma waarin hij mensen begeleidt naar een gezondere en fittere mindset.

In dit boek ontdek je nieuwe inzichten die leiden naar gewoonte- en gedragsverandering. Je leert hoe ook jij een mentale klik kunt maken, zodat je die goede voornemens eindelijk wel volhoudt en ze een nieuwe vaste gewoonte worden. Want pas als je anders gaat denken, krijg je je eetgedrag en gewicht echt onder controle.

Kortom: een realistische en haalbare manier om gezondere keuzes te maken en blijvend af te vallen.

Reacties op het boek

‘We vullen hele bibliotheken met gezonde kookboeken, maar écht aan de slag gaan doe je met dit praktische boek van Arno Monsecour. Je fysieke én mentale gezondheid zullen je op korte, maar nog belangrijker ook op lange termijn dankbaar zijn.’ – prof. dr. Guy T’Sjoen, diensthoofd endocrinologie Universitair Ziekenhuis Gent

‘Arno heeft me doen inzien dat de juiste mindset de basis is van blijvend gewichtsverlies. Geen restricties meer, geen lijsten met wat ik wel en niet mag eten. Wel leren om bewust te eten en vooral om ervan te genieten.’ – Laura De Sutter, cliënte

Over de auteur

Arno Monsecour is diëtist, internationaal gecertificeerd Precision Nutrition Level 2 Expert en mindsetcoach. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen naar een hoger level van voedingsbewustzijn te brengen, op weg naar de mentaal én fysiek gezondste versie van zichzelf.

Verlost van verleiding

Auteur: Arno Monsecour
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Paperback, 200 pagina’s, 240 x 160 mm
EAN: 9789401471435
Prijs: € 19,99

Geen reactie's

Geef een reactie