Vraag, Antwoord & GGZ bezoekersforum

Reacties op nieuwsberichten

Hieronder tref je de meest recente reacties op de nieuwsberichten.

Vraag & Antwoord, het GGZ forum

Heb je een vraag met betrekking tot geestelijke gezondheidszorg waarover je geen nieuwsbericht vindt? Of steun je onze actie wachtlijstvrij.nl? Stel hem aan medebezoekers via de GGZ.nl groep op LinkedIn. Op deze plek kun je tevens reageren op berichten van andere bezoekers.

* Deze pagina is bedoeld voor onderling contact tussen bezoekers van ggz.nl. De redactie controleert periodiek op spam. Vragen die hier worden gesteld, worden in het algemeen niet beantwoord door de redactie.

 • From on Boek over het ego, zelfontwikkeling en de verbinding met anderen

  Ben ik het niet mee eens. Sommige mensen voelen wel degelijk dieper, dit voelt voor mij meer als jaloezie. Zegt nog niet dat je “bijzondere kwaliteiten’ hebt (dat heeft iedereen), dat is ook wel verheerlijkt gezegd.. Het gaat er maar om hoe je ermee omgaat. Ik vind dit meer zelf oordelend tegen anderen. Al ben ik me bewust dat spiritueel soms ook grenzen te boven gaat. Het is niet aan jouw om mensen te ‘fixen’ maar ook niet dat je niets mag zeggen maar op ‘juiste moment’ Ik vind dit artikel alleen maar negatief en vanuitgaande dat je geen band met anderen voelt, oordelend dus.

  Go to comment
  2023/09/14 at 10:57 am
 • From on Opinie | De narcist; monster of mens?

  De meesten zoeken geen therapie Van der Linden, daar zit al een verschil in. Anoniem meisje heeft waarschijnlijk narcistisch slachtoffer syndroom, Wordt vaak niet gezien en symptomen worden soms zelf tegen je gebruikt.

  Go to comment
  2023/09/13 at 8:52 pm
 • From on Vroeg Trauma jubileumcongres ‘Vieren en Veerkracht’ op 23 november

  Nee, want wat is veerkracht? Als jij het kind bent tevens zondebok juist diegene bent die steeds communicatie wou maar steeds werd weggewuifd, dat jouw familie juist deze communicatieve veerkracht niet hebben om tot een nader tot elkaar komend gesprek te voeren, aldus de narcistische web. Weleens bij stilgestaan dat juist het slachtoffer juist veerkracht heeft en de familieleden juist niet, die zich voordoen als ‘sterk’ maar zich vernederend opstellen en zich zo omhoogtillen, wat is veerkracht? Mijn zus die narcistisch wordt/of al is? Dat jij juist de enige bent die de toxische generatie verbreekt en uit die cirkel stapt.

  Go to comment
  2023/09/13 at 8:28 pm
 • From on Uitgelicht: de Praktijkondersteuner Huisarts (POH) – GGZ

  Ik zoek het telefoonnummer van Nicole. Hopelijk zit ik goed? Misschien wil Nicole mij even bellen drs. J. Reehorst, […] Hellevoetluis. […] Bij voorbaat mijn excuses

  * Om privacyredenen zijn enkele gegevens uit dit bericht verwijderd door de redactie. *

  Go to comment
  2023/09/12 at 11:21 pm
 • From HendrikVos on In het brein van de bedrieger: meesteroplichters onder de loep

  Ik zou het véél beter kunnen uitleggen, Europa, bedriegen en liegen, ik kan het als géén ander.

  Go to comment
  2023/09/12 at 8:13 pm
 • From Micheline Jans on Over narcisme – deel 5 (slot): De pot verwijt de ketel

  heb het ook meehemaakt maar nooit gemerkt…enkel het impulsief gedrag…voor de rest, zo intelligent aardiig, lief…charmant tot ik er achter kwam dat hij meerdere relaties had…nu nog na 8 maanden alleen denk ik steeds aan die….”rotte vent” die mojn leven kapot heeft gemaakt…en is in 2 maanden gztrouwd met een vriendin van mij🥶🥵😳😰

  Go to comment
  2023/09/10 at 6:15 pm
 • From Sofie van 't Westeinde on Neuroloog luidt noodklok: bestrijdingsmiddelen gelinkt aan Parkinson

  Beste René Burgers,
  Wij doen ons profielwerkstuk over de invloed van pesticiden op de ontwikkeling van de ziekte Parkinson. We zijn erg benieuwd of u ons misschien iets meer wilt vertellen over wat u en uw vrouw hebben meegemaakt en wat de gevolgen zijn geweest. Zou u ons hierbij willen helpen? We horen het graag.
  Met vriendelijke groet,
  Olivia van Strien en Sofie van ’t Westeinde

  Go to comment
  2023/09/07 at 3:33 pm
 • From Hanneke on 5G: een netwerk van mogelijkheden en risico’s

  Ik ben inmiddels gevloerd door straling en een slecht functionerend immuunsysteem en zenuwstelsel. GGZ MOET zich echt bewust worden van de effecten van straling op lichaam en geest. Het veroorzaakt, zeker ivm Lyme, neuropsychiatrische klachten die er niet om liegen. Drogeren met antidepressiva heeft geen zin zolang de straling niet wordt aangepakt. Vecht hiervoor, want ook jij als werker, arbeider, hulpverlener kunt hierdoor getroffen worden en dan sta je aan de andere kant van de streep.

  Go to comment
  2023/09/07 at 9:06 am
 • From Annette Plooy on Ervaringsverhalen | Koekje bij de thee

  Heel mooi geschreven! Heb ik ook meegemaakt op gesloten afdelingen.
  Het is zo absurd dat je je afvraagt hoe die verpleegkundigen dit zelf beredeneren. Wat is in hun ogen de zin van opname?

  Go to comment
  2023/09/04 at 10:16 am
 • From Anna Stam on Onderzoek naar MDMA-therapie bij ernstige en complexe PTSS

  Beetje flauw om de nadruk te leggen op wel of geen begeleiding.
  Het wrede is dat een goedwerkende therapie niet snel beschikbaar wordt gesteld en zo wanhopige mensen laat aanmodderen.
  Uiteraard is hier niemand persoonlijk aansprakelijk voor.

  Go to comment
  2023/08/30 at 7:27 pm