Archief

Vraag & Antwoord, het GGZ forum

Welkom bij ons nieuwe forum. Op verzoek van bezoekers hebben we het oude systeem laten vervallen. We beginnen dan ook met een schone lei.

Heb je een vraag met betrekking tot geestelijke gezondheidszorg waarover je geen nieuwsbericht vindt? Stel hem aan medebezoekers. Op deze plek kun je tevens reageren op berichten van andere bezoekers.

* Deze pagina is bedoeld voor onderling contact tussen bezoekers van ggz.nl. Vragen die hier worden gesteld, worden in het algemeen niet beantwoord door de redactie. De redactie controleert de inhoud alleen op spam.

Eerst even registreren om u en onszelf te beschermen tegen spam…

Klik hier als je al geregistreerd bent en het forum in je hele beeld wilt zien


Reacties op nieuwsberichten

Hieronder tref je de meest recente reacties op de nieuwsberichten.

 

 • From chantal on 5G: een netwerk van mogelijkheden en risico’s

  Hier informatie uit 2020 waar je van zult schrikken.

  https://smartech.gatech.edu/bitstream/handle/1853/62452/LARGEST_UNETHICAL_MEDICAL_EXPERIMENT_FINAL.pdf?sequence=4&isAllowed=y

  Go to comment
  2020/12/25 at 5:53 pm
 • From Leo Hollander on Standaard te vroeg of te laat? Daar zit iets achter

  Het lijkt me nogal stoïcijns een thema als tijdbeleving toe te passen op te vroeg of te laat komende mensen. Althans in een tijd dat er een groot appèl gedaan wordt op ondersteuning van onze mentale toestand in crisistijd.
  Lijkt het Coronabeleid vooral gericht te zijn op voorkomen van infectie van ons lichaam, de impact op ons bestaan als mens wordt voor ieder mens meer voelbaar.

  Go to comment
  2020/12/24 at 11:58 am
  • From Admin on Standaard te vroeg of te laat? Daar zit iets achter

   Hartelijk dank heer Hollander voor uw korte maar krachtig inhoudelijke reactie. Ik kan niet anders zeggen dat dit een raak punt is. Laten wij hopen dat ons bericht op korte termijn weer relevant is voor eenieder. Hartelijke groet, Maria (redactie).

   Go to comment
   2021/01/05 at 10:29 am
 • From Rianne on Onderbelichte coronaklachten: de impact van reuk- en smaakverlies

  Ik heb ook dezelfde klachten na positief getest te zijn op corona 🙁 Ik ben zelf 24 en vind dit zo vreselijk! Mn cola smaakt naar water met prik en zelfs de sterkste bak koffie smaakt naar heet water. Kan wel janken!! Hopelijk snel voorbij allemaal.

  Go to comment
  2020/12/23 at 9:46 pm
  • From Yasmina on Onderbelichte coronaklachten: de impact van reuk- en smaakverlies

   Kan je me misschien even helpen ik ben 10 jaar en heb vandaag de Corona test gedaan ik heb 3 dagen geleden erg last gekregen van hoofdpijn verkoudheid kil pijn en daar had ik geen andere smaak in me mond gisteren voelde ik me een stuk beter maar had erg pijn aan me keel en was een klein beetje verkouden en nu is het vandaag ben me smaak kwijt heb een klein beetje hoofd pijn en ben wel verkouden dat smaakje is erg irritant en ik heb zelfs parfum op me mond gespoten want ik proef niks en ik proef de die parfum niet en ruimte niks ik had 10 spuitjes op me arm gedaan maar rook ook helemaal niks en heb cola gedronken en proef alleen dat suiker maar dat smaakje is van niks te bekennen kan je me alstublieft helpen ik krijg de uitslag pas over 2 dagen binnen xx😭

   Go to comment
   2020/12/23 at 11:49 pm