Vraag, Antwoord & GGZ bezoekersforum

Reacties op nieuwsberichten

Hieronder tref je de meest recente reacties op de nieuwsberichten. Op deze plek kun je tevens reageren op berichten van andere bezoekers.

Vraag & Antwoord, het GGZ forum

Ook op GGZ LinkedIn delen wij berichten waarop je kunt reageren.

* Deze pagina is bedoeld voor onderling contact tussen bezoekers van ggz.nl. De redactie controleert periodiek op spam. Vragen die hier worden gesteld, worden in het algemeen niet beantwoord door de redactie.

 • From Peter Bruisten on 5G: een netwerk van mogelijkheden en risico’s

  Dit is er aan de hand. De frequenties die 5G gebruikt zijn onze natuurlijke frequenties en daarmee kunnen ze ons dus sturen. Chemtrails heeft er ook mee te maken omdat het menslijk lichaam dan beter gaat geleiden waardoor die frequenties beter binnenkomen. Kijk deze film eens https://hendersonlefthook.wordpress.com/2018/05/31/darpas-5g-end-game-for-humanity/ De Cyborgtoekomst van de Mensheid | Marcel Messing https://www.youtube.com/watch?v=EVo5Wdpj9PQ&t=926s Het hoort allemaal bij elkaar http://stralingsleed.nl/blog/eerste-satellieten-voor-ruimte-internet-op-weg/?fbclid=IwAR0uQydbtoD19h5hnLHvOILYteNkV3cgiF7UVJYzdpfxkyxDSbokRG8hgZI

  Go to comment
  2019/06/19 at 6:23 pm
 • From Update: Acties nemen toe: gaat het 5G-project crashen? - BrekendNieuws.nl on 5G: een netwerk van mogelijkheden en risico’s

  Update: Acties nemen toe: gaat het 5G-project crashen? – BrekendNieuws.nl

  […] juni 2019 – Ook de GGZ uit haar zorgen over de manier waarop de uitrol van 5G in Nederland plaatsvindt: “Op dit […]

  Update: Acties nemen toe: gaat het 5G-project crashen?

  Go to comment
  2019/06/19 at 2:24 pm
 • From Jan den Ouden on 5G: een netwerk van mogelijkheden en risico’s

  Onafgebroken hoofdpijn, waanzin nu al van te hoge WiFi. Frequenties die sedert oktober 2018 zijn bijgeplaatst, 1800 en 2600 Mhz, EMV’s die sterk toegenomen zijn om te testen, van -35dBm naar -17 dBm. Hoe kun je nog spreken van harmonie en natuurlijke levenslust als de frequenties nog veel hoger worden, eerst 26 GHz en later 60, 90 en 300 plus Ghz. En om 26 GHz te laten werken de normen van straling sterk verhoogd worden., Er gelobbyd wordt om bij nog hogere frequenties de straling normen geheel vrij te laten aan telecom. Dan heeft een regering niets meer in te brengen en worden we blootgesteld aan onmenselijk hoge millimeter straling door 5G 6G en 7G moederstations en een miljoenen woud van kleinere MiMo zenders van elke provider afzonderlijk eentje om de 40 meter, en ook vanaf satellieten. Arme jeugd, verslaafd gemaakt als kannonnenvlees die gerobotiseerd, niets meer kan bepalen tegen 2035. Geen kritisch woord zal nog klinken, want je wordt gewoon of ziek gemaakt of abgeschaltet. Als je al niet doodziek nog op de been geholpen door Big Pharma, uitgebuit en uitgeknepen tot op de laatste cent en kracht. Op snel doodgaat als je medicijnen weigert waar je niet beter of blij van wordt Wie wil er nog kinderen?

  Go to comment
  2019/06/18 at 11:27 pm
 • From Ivo on 5G: een netwerk van mogelijkheden en risico’s

  Ik vond dit een zeer informatieve video over 5G:

  https://www.youtube.com/watch?v=3Nr-CFJJYB0

  Go to comment
  2019/06/18 at 4:56 pm
 • From L. De Vries on GGZ Vaktijdschrift GGZV

  Ongelooflijk dat jullie zoveel plek inruimen voor een reclamepraatje over PRI!!!
  Lees het artikel in de Volkskrant van 31-05 over deze sekte-achtige beweging en trek het artikel terug met excuses a.u.b.!

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/haar-therapie-voor-jeugdtrauma-s-werkt-zegt-de-bedenker-anderen-denken-was-ik-er-maar-nooit-aan-begonnen~b0d7a136/

  Go to comment
  2019/06/14 at 4:55 pm
  • From Admin on GGZ Vaktijdschrift GGZV

   Beste L De Vries, dank u voor uw reactie.

   Het artikel in de Volkskrant is ongeveer gelijktijdig (enkele dagen eerder) verschenen met het door u genoemde artikel in GGZ Vaktijdschrift. De redactie van GGZV meende dat het reeds geaccepteerde artikel niet kon worden ingetrokken op basis van het Volkskrant artikel. De auteurs zijn allen onafhankelijke ggz deskundigen die achter het artikel staan, ook na publicatie van het artikel in de Volkskrant.
   In de redactionele inleiding van de GGZV uitgave wordt aangegeven dat GGZ Vaktijdschrift geen standpunt inneemt over de werkzaamheid van de therapie ofwel de betreffende organisatie. Het betreft ook geen wetenschappelijk artikel maar een artikel in de rubriek ‘De Sector’. PRI heeft een plaats in de ggz sector. Dat betekent niet per definitie dat de redactie de mening is toegedaan die de auteurs belichten. Letterlijk schrijft de redactie:

   “Wij nemen geen standpunt in over de werkzaamheid van de therapie en de organisatie die eraan is verbonden. Het gepubliceerde is geschreven vanuit het perspectief van behandelaren die zich vertrouwd voelen met de methodiek. Zij bespreken impliciet hun zienswijze over de ideale educatieroute voor alle therapeuten gedurende de carrière”.

   De redactie nodigt eenieder uit om middels een brief aan de redactie inhoudelijk te reageren op ieder geplaatst artikel. De redactie neemt hierbij alleen brieven of artikelen in behandeling die beargumenteerd onwaarheden of schijnbare onwaarheden belichten in het betreffende artikel.

   Go to comment
   2019/06/22 at 11:29 pm
   • From on GGZ Vaktijdschrift GGZV

    Geachte redactie,

    Dank voor jullie reactie.
    Ik had de disclaimer ook gelezen.
    Maar het Volkskrant artikel maakt duidelijk genoeg dat we hier te maken hebben met een niet-bonafide organisatie, waardoor zo’n neutrale inleiding (‘wij nemen geen standpunt in…) wel erg gemakzuchtig overkomt.
    Wie het artikel leest krijgt het idee dat het hier gaat om een opleiding en een gedachtegoed dat blijkbaar zo serieus wordt genomen dat het in een regulier GGZ-tijdschrift geplaatst wordt zonder kritiek.
    Het artikel wordt gelijk ook op de pri-site genoemd natuurlijk omdat het als erkenning voor pri gezien wordt. Naar het Volkskrant artikel wordt op de pri-site uiteraard niet gelinkt.

    Go to comment
    2019/07/02 at 12:08 pm
 • From Mogelijke oorzaak van fibromyalgie gevonden | GGZ on Nieuwe ontdekkingen over immuuncellen in het brein

  […] werd door andere onderzoekers al een verband gevonden tussen microgliacellen en de ziekte van Alzheimer. Steeds vaker worden ontstekingsreacties gekoppeld aan neurologische aandoeningen. Uit verder […]

  Go to comment
  2019/06/13 at 11:03 am
 • From Opleidingsplaatsen GGZ Verpleegkundigen | GGZ on Ervaringsdeskundigen in de GGZ

  […] https://ggz.nl/ervaringsdeskundigen-in-de-ggz/ […]

  Go to comment
  2018/11/07 at 3:19 pm
 • From Zorgverzekeraars en GGZ | GGZ on Keuze GGZ Den Helder te beperkt

  […] https://ggz.nl/keuze-ggz-den-helder-te-beperkt/ […]

  Go to comment
  2018/11/02 at 4:14 pm
 • From Angst voor zorgverzekeraars in de GGZ | GGZ on Zorgverzekeraars en GGZ

  […] https://ggz.nl/zorgverzekeraars-en-ggz/ […]

  Go to comment
  2018/11/02 at 2:03 pm