Congres Integrale Zorg 2022 – woensdag 2 februari

Congres Integrale Zorg 2022 – woensdag 2 februari

– Persbericht NIBIG –

Aanstaande woensdag 2 februari vindt het Congres Integrale Zorg 2022 plaats. Het is de aftap van een informatief en inspirerend driedaags evenement rond het thema ‘weerbaarheid’, waar je digitaal aan kunt deelnemen. Er is een transitie nodig naar professionele trots, zelfverzekerdheid en een ondernemende zorgverlener; hier hoopt het congres aan bij te kunnen dragen. Aan de hand van lezingen, interactieve sessies en een zorgmarkt wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden van complementaire en integrale zorg. Verschillende perspectieven op weerbaarheid vanuit mens, zorgvrager, zorgverlener en zorgveld komen hierbij aan bod.

Bekijk hieronder het persbericht over het congres.   (Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Een overzicht van het programma vind je hier. Meer informatie over het congres en de mogelijkheden om een ticket te reserveren, is te vinden op de website van het Congres Integrale Zorg.

In onderstaande video worden de sprekers van het congres aan je voorgesteld. Wil je alvast een voorproefje van wat de sprekers zoal te vertellen hebben? Neem dan ook vast een kijkje bij de nieuwsbrieven die in aanloop naar het congres zijn verschenen.

Geen reactie's

Geef een reactie