Kennis bijspijkeren met Trimbos Zomersessies

Kennis bijspijkeren met Trimbos Zomersessies

Kennis bijspijkeren met Trimbos Zomersessies

Deze zomer organiseert het Trimbos-instituut opnieuw een reeks interessante Zomersessies. Tijdens deze (veelal kleinschalige) bijeenkomsten worden onder andere lezingen gegeven en workshops gehouden rond een bepaald thema. Zo word je in een zomerse setting op de hoogte gebracht van de laatste inzichten en kom je in contact met anderen uit het werkveld.

De Zomersessies vinden plaats op verschillende data en locaties. De eerstvolgende bijeenkomst is morgenmiddag (dinsdag 16 juli) in Utrecht in de vorm van een ‘actualiteitencollege’ over alcohol en alcoholpreventie. In een drie uur durend college zullen drie sprekers van het Trimbos-instituut de nieuwste kennis presenteren over alcohol en de schadelijkheid en risico’s van het gebruik hiervan. Ook zullen de ontwikkelingen worden besproken op het gebied van preventieve maatregelen tegen (problematisch) alcoholgebruik.

Andere thema’s die deze zomer nog aan bod zullen komen zijn: online gokken, drugsvoorlichting aan de hand van persona’s, GHB-aanpak op maat en het IJslandse preventiemodel tegen drinken, roken en drugsgebruik onder jongeren. De kosten voor deelname verschillen per Zomersessie; inschrijven kan via de website van het Trimbos-instituut.

Bekijk hier het overzicht van de Trimbos Zomersessies en ga naar de pagina van de betreffende bijeenkomst om je in te schrijven.

Geen reactie's

Geef een reactie