Doorstart Huis Vol Compassie GGZ

Huis Vol Compassie GGZ Doorstart

Doorstart Huis Vol Compassie GGZ

GGZ instelling ’s Heeren Loo uit Amersfoort neemt de cliënten en werknemers van de Westfriese GGZ instelling Huis vol Compassie. ’s Heeren Loo werkte in het verleden ook samen met de GGZ praktijk in Zwaag.

Huis Vol Compassie is op 4 september 2018 door de rechtbank failliet verklaard na cash flow problemen, vermoedelijk als gevolg van mismanagement. Medewerkers en cliënten hebben meer dan een maand in onzekerheid gezeten over de voortgang van arbeidsrelatie en therapie.

Voor faillissement had Huis Vol Compassie een omzet van ongeveer € 1 miljoen, met ruim 300 actieve cliënten en was daarmee een kleine GGZ instelling.

Naam Huis Vol Compassie niet overgenomen

Saillant detail bij de overname is dat de onlangs op non actief gezette oprichtster rechtmatig eigenaar is van de naam Huis Vol Compassie, welke zij heeft gedeponeerd en gebruikt voor haar huidige b.v.. De naam van de overgenomen bankroete organisatie zal dan ook noodgedwongen worden aangepast na de overname. Het is onduidelijk of de naam Huis Vol Compassie opnieuw zal worden gebruikt voor een andere GGZ instelling. De b.v. Huis vol Compassie is gevestigd op Jan Doustraat 32 in Zwaag en is eigendom van Judith Catharina Maria van Kampen-Knijn (bron Drimble.nl).

Adres

De GGZ instelling blijft in de voormalige Rabobank aan de Dorpsstraat in Zwaag.

 

https://ggz.nl/wat-is-een-ggz-instelling-waard/

https://ggz.nl/huis-vol-compassie-ggz-fraude-of-onkunde/

https://ggz.nl/faillissement-huis-vol-compassie/

Geen reactie's

Geef een reactie