Activiteiten voor fysieke en mentale balans bij Health Week TU Delft

Activiteiten voor fysieke en mentale balans bij Health Week TU Delft

Activiteiten voor fysieke en mentale balans bij Health Week TU Delft

Bron: TU Delft

Op de campus van TU Delft ligt in de week van 6 t/m 12 maart de focus op gezondheid; in al haar facetten. De universiteit heeft een speciale locatie, genaamd ‘X’, die is ingericht als plek waar je jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen, en waar je terecht kunt voor een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van sport, spel, kunsten, ambachten, reflectie en lifestyle. In maart worden een week lang activiteiten georganiseerd die in het teken staan van fysieke, mentale, sociale en spirituele gezondheid. Deze activiteiten zijn veelal gratis en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

“Neem de tijd om stil te staan bij je welzijn. Laten we kleine stappen zetten om 2023 op een gezonde manier voort te zetten, want we weten dat een balans in je fysieke, sociale, spirituele en mentale gezondheid je dagelijks leven positief beïnvloedt. Kom naar de Health Week, reflecteer op wat gezondheid voor jou betekent en ervaar enkele van de vele voordelen van een gezonde levensstijl”, zo is te lezen op de pagina van het evenement.

Health Week 2023 vindt plaats van 6-12 maart bij X en staat in het teken van de balans tussen de vier aspecten van gezondheid. Want gezondheid gaat niet alleen over je spieren trainen en gezond eten. Een positieve levenshouding en je evenwichtig voelen is net zo belangrijk.

Wat is er te doen?

Bekijk het rooster om te zien aan welke activiteiten je deel wilt nemen. Veel activiteiten tijdens de Health Week zijn gratis en iedereen is welkom om mee te doen!

Gedurende de hele week vinden er ontzettend veel activiteiten plaats; van fittesten en campus bootcamp tot massages, een skincare workshop, ligconcert of een boardgame night.

Inschrijving

De inschrijving voor alle activiteiten opent vandaag, op 20 februari, om 12.00 uur. Klik in het rooster op de kaart van de activiteit waaraan je deel wilt nemen. Je gaat dan naar de webshop en hier kun je de inschrijving voltooien.

Bekijk ter introductie van de Health Week onderstaande video van sportdocent en psycholoog Dayenne. Hierin legt zij de vier aspecten van gezondheid aan je uit.

Geen reactie's

Geef een reactie