Webinar NIP ‘Van ziekte naar gezondheid’ op 8 september

Webinar NIP ‘Van ziekte naar gezondheid’ op 8 september

Webinar NIP ‘Van ziekte naar gezondheid’ op 8 september

Persbericht Nederlands Instituut van Psychologen

Mag je als psycholoog nog wel blijven doen wat je altijd deed? Wordt je werk als psycholoog straks anders? De ggz is continu in beweging, en de term passende zorg duikt overal op. Wij informeren je tijdens het webinar op vrijdag 8 september graag over wat dit precies inhoudt voor jou, maar krijgen ook graag jouw input, want passende zorg gaat over de uitoefening van jouw vak, iedere dag.

We nemen jouw input mee

Toekomstige veranderingen in ggz-land worden nú bedacht. Zorg dat je erbij bent en erover mee praat en denkt. Wij nemen de input mee naar de tafels waar de besluiten worden genomen. We starten op 8 september met een gratis webinar, en houden daarna in november, februari en maart een drieluik op locatie in Utrecht. Meld je vandaag nog aan voor het webinar ‘Van ziekte naar gezondheid’ en mis de aftrap niet.

Programma webinar 8 september

15.00 uur – Prof. dr. Rudolf Ponds trapt het webinar af met zijn visie op en ervaringen met passende zorg. Waarom is het belangrijk om ons hiermee bezig te houden? Wat houden de ontwikkelingen in voor onze dagelijkse werkzaamheden als psycholoog?

15.15 uur – Resultaten enquête passende zorg. We vroegen jullie als psychologen werkzaam in de ggz om een aantal vragen in te vullen over passende zorg. In hoeverre ben je daar al bekend mee? Pas je binnen je instelling of praktijk al onderdelen van passende zorg toe? Bijvoorbeeld het inzetten van ervaringsdeskundigheid, samen beslissen of gezondheid in plaats van ziekte centraal stellen?

16.00 uur – Afsluiting

Aanmelden

Dit webinar is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via deze pagina. Je ontvangt gelijk de toegangslink via het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Geen reactie's

Geef een reactie