Themacafé: psychisch welbevinden en de impact van de omgeving

Themacafé: psychisch welbevinden en de impact van de omgeving

Themacafé: psychisch welbevinden en de impact van de omgeving

Op maandag 14 oktober aanstaande wordt er in Pijnacker (ZH) een themacafé georganiseerd over de impact van de omgeving op het psychisch welbevinden. Het themacafé is bedoeld om mensen te informeren over de gang van zaken in de geestelijke gezondheidszorg, en om patiënten en betrokkenen te helpen om hierin hun weg te vinden.

Zowel voor mensen die psychische klachten hebben en hulp zoeken als voor naasten die willen helpen, is het vaak lastig in te schatten hoe je het beste kunt handelen. Tijdens het themacafé vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal over hun zoektocht of bewandelde pad in de ggz. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de invloed van de omgeving op de psychische gesteldheid, en hoe je als naaste betrokken bent of kunt zijn bij het (behandel)proces. Ook worden er tips gegeven over wat je in specifieke situaties kunt doen als jou iets zou overkomen.

Het themacafé vindt plaats van 16.00 tot 18.30 uur op het gemeentehuis in Pijnacker (provincie Zuid-Holland). Het bezoekadres en e-mailadres om je aan te melden vind je hier.

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie