Praktische gids voor minder stress in je leven

Praktische gids voor minder stress in je leven

Praktische gids voor minder stress in je leven

Van de kleinste uitdagingen tot de grootste crisissen, stress hoort nu eenmaal bij het leven. En al kunnen we vaak niet kiezen wat ons overkomt of wat er op ons afkomt, we hebben wel de keuze hoe we met deze ervaringen omgaan. In haar nieuwe boek Mind & Body: Stress helpt Ine Maes – holistisch coach, yoga en meditatie teacher – je om de touwtjes weer in handen te krijgen.

De auteur geeft in het boek concrete tips en reikt je uiteenlopende oefeningen aan zodat je zelf kunt aanvoelen wat voor jou het beste werkt. Om te begrijpen waar stressklachten vandaan komen, wordt uitgelegd wat er in het lichaam gebeurt bij stress en welke factoren wel en niet bijdragen aan het verlagen van stressreacties.

De tips en adviezen die worden gegeven, lopen uiteen van ademhalingsoefeningen en informatie over stressverlagende voeding tot instructies voor meditatie en yoga. Met eenvoudige oefeningen kun je je stressproblemen aanpakken, en zelfs op de meest uitdagende momenten zul je er al snel de voordelen van opmerken.

De technieken in dit boek zijn heel toegankelijk én je kunt ze overal oefenen. Of je nu thuis of op kantoor bent, op je kind zit te wachten in de auto bij de muziekschool of in de trein zit. Je traint jezelf zodat je je meest ontspannen zelf kunt zijn, die vol vertrouwen de uitdagingen van het leven aankan.

Over de auteur

Ine Maes maakte meer dan 20 jaar geleden voor het eerst kennis met yoga. Sindsdien is het onmisbaar in haar leven om innerlijke rust te vinden. Ze is holistisch coach en heeft een eigen yoga studio en coaching praktijk in Antwerpen. Ine bracht eerder al het boek Zenparents uit. In december 2021 verschijnt het boek Mind & Body: Slaap.

Mind & Body: Stress

Auteur: Ine Maes
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover, 105 pagina’s, 220 x 180 mm
EAN: 9789401478212
Prijs: € 17,99

Een inkijkexemplaar van het boek Mind & Body: Stress vind je hier.

Geen reactie's

Geef een reactie