Online voorlichtingsbijeenkomst stimuleringsregelingen Gezonde School

Online voorlichtingsbijeenkomst stimuleringsregelingen Gezonde School

Online voorlichtingsbijeenkomst stimuleringsregelingen Gezonde School

Bron: Gezondeschool.nl

Structurele aandacht voor een gezonde leefstijl op jonge leeftijd vergroot de kans op gezondere kinderen én volwassenen. Wil je op jouw school een boost geven aan een gezonde leefstijl? Van 4 maart tot en met 15 april 2024 kunnen scholen in het primair onderwijs, gespecialiseerd onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo verschillende stimuleringsregelingen aanvragen bij Gezonde School. Twijfel je welk aanbod het beste bij jouw school past? Meld je dan aan voor de online voorlichtingsbijeenkomst op 7 februari van 15:30 – 16:30 uur.

Alle regelingen komen in vogelvlucht voorbij en op basis van deze informatie kun je vanaf 4 maart je belangstelling kenbaar maken voor de regeling(en) van jouw keuze. Welke regelingen komen aan bod?

Ondersteuningsaanbod
 Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit
 Stimuleringsregeling Gezond en Veilig Werken
 Stimuleringsbijdrage ‘Lekker naar Buiten’

Meer informatie over de inhoud van de verschillende stimuleringsregelingen vind je hier.

Mentale en fysieke gezondheid belangrijk voor scholen

De stimuleringsregelingen zijn een extra impuls voor scholen om planmatig en duurzaam aan een gezonde leefstijl te werken. In 2023 was er een enorme belangstelling voor de regelingen. Iris Kummeling, programmamanager Gezonde School, was afgelopen jaar blij met het aantal aanmeldingen: “Voor elke regeling zijn meer scholen aangemeld dan ooit. Het geeft wel aan dat het samen werken aan de mentale en fysieke gezondheid van leerlingen en studenten voor veel scholen belangrijk is. En dat ze daar graag deskundig advies, begeleiding en handige tools bij krijgen aangeboden vanuit ons programma. Samen maken we zo een gezonde leefstijl op scholen echt vanzelfsprekend.”

Aanmelden voor de online voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 7 februari 2024 kan via dit formulier.

Geen reactie's

Geef een reactie