Ethiekcongres over morele veerkracht op 3 juni

Ethiekcongres over morele veerkracht op 3 juni

Ethiekcongres over morele veerkracht op 3 juni

– Persbericht Stichting NEON –

NEON congres 3 juni 2022 | De organisatie en/van morele veerkracht

Op vrijdag 3 juni 2022 organiseert NEON een klinkend jaarcongres. We beloven je een dag met veel dynamiek, inhoudelijk sterke sprekers, veelzijdige workshops met als resultaat een gezamenlijk leerproces en een toenemend zicht op de professionele bijdrage van de ethiekondersteuning in organisaties.

Het thema van het NEON jaarcongres 2022 is: De organisatie en/van morele veerkracht. Wanneer er gesproken wordt over het versterken van morele veerkracht en het bestrijden van morele stress blijft de aandacht te veel gericht op dat wat de individuele uitvoerende professionals in de praktijk anders zouden moeten doen. De coronatijd heeft ons geleerd dat het extra van belang is om gezamenlijk op te trekken.

We zijn verheugd over de medewerking van gerenommeerde sprekers zoals Vlaamse filosoof Ignaas Devisch, ethicus Eva van Baarle, hoogleraar ethiekondersteuning Bert Molewijk en bestuurder Marjolijne Lewis op het gebied van ethiek, just culture en morele veerkracht.

Voor wie? Voor iedereen die werkzaam is op het vakgebied ethiek, zoals; ethici, leden van commissies ethiek, consulenten, gespreksleiders moreel beraad en ethiek trainers. En ook managers en bestuurders, leidinggevenden en HRM adviseurs.

Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam | De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam
Inschrijven kan via deze link.
Volg het laatste nieuws op de NEON website: https://hetneon.nl/
Klik hier voor het programma.
Contactgegevens: info@hetNEON.nl

Earlybird ticket: 225,- (t/m 9 mei) | Regulier ticket: €250,- (na 9 mei).

Workshops

Heb je tevens een passend aanbod voor het congres? We ontvangen graag een schets van je voorstel via info@hetneon.nl, zodat we een selectie kunnen maken uit het aanbod dat vrijkomt onder de participanten. Meer informatie over het aanbieden van jouw voorstel vind je op de NEON website.

We hopen je graag live te ontmoeten bij het NEON congres 2022!

Geen reactie's

Geef een reactie