Tover een glimlach op het gezicht van maker en koper met de unieke cadeautjes van RoadsMaakt

Tover een glimlach op het gezicht van maker en koper met de unieke cadeautjes van RoadsMaakt

Tover een glimlach op het gezicht van maker en koper met de unieke cadeautjes van RoadsMaakt

De feestdagen komen er weer aan en de mooiste presentjes worden weer gekocht voor onder de kerstboom of in de schoen. Maak een mooi gebaar en kies een sociaal cadeau om te geven aan een dierbare. Dat is beter voor het klimaat, het milieu en de mens. RoadsMaakt is onderdeel van Roads (Arkin) en verkoopt producten die met de hand gemaakt zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze unieke producten van veelal gerecyclede materialen worden gemaakt in de creatieve werkplaatsen en sociale ondernemingen van Roads.

In deze webshop koop je een cadeau met een verhaal. Ieder product is met zorg gemaakt door onze creatieve makers: cliënten van Roads. Zo koop je altijd iets bijzonders. Online vind je een variatie aan producten. Van keramiek tot denim knuffels en bijvoorbeeld kaarsen. Doe hieronder ideeën op voor de feestdagen en bestel alvast een sociaal cadeau!

  

Van hout gemaakt

Een mooie houten borrelplank bestellen voor de feestdagen? Serveer heerlijke borrelhapjes op de borrelplank met keramiek. Verder heeft RoadsMaakt een minimalistisch wand- en tafelklok in de collectie. Deze houten producten worden gemaakt bij sociale onderneming De Houtstek in Amstelveen en is gemaakt van éçht Amsterdams eikenhout.

Liefde voor keramiek

Op RoadsMaakt vind je de mooiste items van klei voor in huis. Zoveel handgemaakt moois, denk aan vazen, kommetjes, koffiekopjes, kandelaren en een bordenset. Keramiek met een meer retro gevoel, gemaakt in de ateliers van Roads.

Eyecatchers van gerecycled denim

Van keukenschorten, kussens, knuffels en tote bags: de makers zijn ontzettend creatief met tweedehands spijkerbroeken. Door gebruik te maken van verschillende soorten denim is ieder item weer uniek. Een perfect en uniek cadeau om te geven!

Prachtige items voor in huis

Maak van jouw huis een sfeervol plekje met de woonaccessoires van RoadsMaakt. Een bureaulamp van oude fietsonderdelen is een heuse sfeermaker in de late uurtjes. Naast lampen heeft RoadsMaakt ook prachtige kussens, gedraaide kaarsen, vazen, wandtegeltjes en plantenhangers in de collectie.

Cadeautjes voor de allerkleinsten

Ook heeft RoadsMaakt bijzondere cadeautjes voor de allerkleinsten in de webshop staan. De rompertjes van RoadsMaakt zijn gemaakt van biologisch katoen met een gezeefdrukte illustratie. De muurstickers maken van de kinderkamer een heuse jungle en ook de gebreide bijtringen en babydekentjes zijn leuk om cadeau te geven.

Draag bij aan een sociale samenleving

Want wij willen leven in een wereld waar het maken van sociale en duurzame keuzes normaal wordt. Zo stoten we minder CO2 uit, gebruiken we minder plastic en laten we meer mensen meedoen op onze arbeidsmarkt. Roads begeleidt mensen met psychiatrische problematiek, een verslavings- of justitiële achtergrond naar dagbesteding of werk. Onze sociale firma’s en creatieve werkplekken willen deze talenten graag benutten.

Bij RoadsMaakt zijn mensen de eigenaren en makers van producten in plaats van bedrijven. De verdiensten van RoadsMaakt worden weer gebruikt voor andere dagbestedingstrajecten.

Over RoadsMaakt

In Nederland is er een grote groep mensen die graag wil werken, maar niet past binnen het reguliere arbeidsproces. Roads (onderdeel van Arkin) begeleidt deze mensen naar dagbesteding en werk. Ze werken in de creatieve ateliers/sociale firma’s aan producten waarvan eerder bijna niemand van het bestaan afwist. De producten van RoadsMaakt zijn dan ook uniek, met elk een eigen verhaal.

Benieuwd? Ga naar www.roadsmaakt.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie