Technieken om je geheugen te verbeteren gebundeld in Geheugensurvivalgids

Technieken om je geheugen te verbeteren gebundeld in Geheugensurvivalgids

Technieken om je geheugen te verbeteren gebundeld in Geheugensurvivalgids

Veel mensen voelen zich geestelijk overbelast. Hun hoofd raakt vol met onrustige gedachten, ze slapen slechter, vergeten vaker iets en daardoor neemt de stress toe. Hoe creëer je meer rust en ruimte in je hoofd, zodat je geest kan ontspannen en je geheugen verbetert? Neurowetenschapper en tevens wereldkampioen geheugensport Boris Konrad heeft antwoorden en schreef deze op in zijn boek Geheugensurvivalgids

Heb je ook het gevoel dat je hoofd helemaal vol zit? Dat je moeite hebt je te concentreren? Dat je steeds minder prikkels kunt verdragen? In Geheugensurvivalgids reikt neurowetenschapper Boris Konrad je een overlevingspakket aan met tips, trucs en technieken waarmee je niet alleen je geheugen gezond houdt, maar het ook verdiept en vergroot, zodat je meer rust en ruimte ervaart. Het is een praktische gids voor een ontspannen geest, scherper geheugen en betere focus.

In het programma NOS Met het Oog op Morgen van NPO Radio 1 vertelde Konrad meer over de technieken die hij toepast en over wat ze voor jou kunnen betekenen. Zo legt hij uit dat het helpt om bijvoorbeeld namen te koppelen aan gevisualiseerde beelden, omdat je beelden makkelijker kunt onthouden. Via onderstaand bericht is het radiofragment terug te luisteren op de website van NPO Radio 1.

Geen reactie's

Geef een reactie