Redactieraad GGZ Vaktijdschrift

GGZV 2018 nummer 2

Redactieraad GGZ Vaktijdschrift

Voor de redactieraad van het GGZ Vaktijdschrift  (GGZV) zijn wij op zoek naar een geestelijk verzorger, een filosoof en een psychiater. De redactieraad functioneert als kwaliteitscontrole GGZV maar wordt voor de operationele zaken volledig ondersteund door een professionele onafhankelijke redactie. De huidige redactieraad heeft een tijdsinvestering van gemiddeld minder dan 4 uur per jaar.

Als lid van de redactieraad beoordeel je inzendingen die betrekking hebben op uw expertisegebied. Redactieleden kunnen ook zelf artikelen inzenden en binnen hun netwerk professionals uitnodigen om een artikel in te zenden. Ook eventuele speciale edities kunnen door de redactieraad worden geïnitieerd.

Het GGZ Vaktijdschrift bestaat sinds 2018 en volledig open-acces voor iedereen. Vanaf het jaar 2021 wil de redactie volledig operationeel zijn. Het Vaktijdschrift krijgt vanaf dan de beoogde 3 uitgaven per jaar en zal ook in abonnementsvorm in gedrukte versie worden verspreid. Mede als gevolg van de Coronacrisis volgen in het laatste opstartjaar 2020 nog 1 of maximaal 2 uitgaven.

Over GGZ vaktijdschrift

Het gratis digitale GGZ Vaktijdschrift GGZV is een breed georiënteerd vaktijdschrift voor de geestelijke gezondheidszorg. Naast wetenschappelijke studies is er plaats voor opinie, randdisciplines, wet en regelgeving, casuïstiek en verdieping over diagnostiek en therapievormen.

GGZV is opgenomen in de Crossref database voor eeuwige waarborging van artikelen wordt geïndexeerd door relevante wetenschappelijke en medische zoekmachines.

Huidige Redactieraad

Geriatrie: E. Groot, Geriater
(Neuro)biologie: M.M. Korpelshoek, Neurobioloog
Neurowetenschappen: J.B. Deijen, Cognitief psycholoog, UHD
Psychotherapie: C.B.R. Cornelisse, Psychotherapeut
Zorgondernemers: H.J. Engelbregt, Psychotherapeut, Neuropsycholoog

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met mw. M. Korpelshoek via info@ggz.nl

GGZ Vaktijdschrift | GGZV

Geen reactie's

Geef een reactie