Online informatiebijeenkomst over niet-aangeboren hersenletsel

Online informatiebijeenkomst over niet-aangeboren hersenletsel

Online informatiebijeenkomst over niet-aangeboren hersenletsel

Op maandag 22 februari a.s. organiseert zorginstelling Pluryn een online meeting voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt uitleg gegeven over het behandelprogramma ‘Hersenz’. De website van Pluryn meldt hierover het volgende:

Hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel de draad weer op? Voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in deze chronische fase organiseert Pluryn op maandagmiddag 22 februari een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz.

Niet-aangeboren hersenletsel heeft een gigantische impact op het leven van de getroffene en zijn/haar naasten. Van het ene op het andere moment – door bijvoorbeeld een beroerte of ernstig ongeluk – staat het leven op z’n kop. Hoe ga je om met die plotselinge veranderingen en beperkingen? En hoe verwerk je het verlies en (her)vind je de balans? Met die vraagstukken gaan jij en je naasten tijdens een Hersenz-behandeling aan de slag.

Deelnemen

De online informatiebijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams van 15.30 tot 16.30 uur. Ook naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden voor de bijeenkomst is noodzakelijk en kan door te mailen naar hersenz@pluryn.nl. Deelnemers ontvangen een aantal dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een link naar de online meeting in de mail.

Kijk voor meer informatie over een behandeling voor niet-aangeboren hersenletsel op www.pluryn.nl. Pluryn heeft NAH-centra in Tiel en in Nijmegen.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie