Online hulpplatform voor verslaving: Jellinek Digitaal

Online hulpplatform voor verslaving: Jellinek Digitaal

Online hulpplatform voor verslaving: Jellinek Digitaal

Jellinek heeft de behandelmogelijkheden voor cliënten met verslavingsproblematiek uitgebreid naar een online platform voor digitale hulpverlening. Met de oprichting van deze digitale poli – Jellinek Digitaal genaamd – kunnen cliënten vanaf nu volledig online een behandeling volgen.

De behandeling bij Jellinek Digitaal vindt plaats aan de hand van twee onderdelen: er zijn persoonlijke contactmomenten met een vaste behandelaar via beeldbellen, en daarnaast volg je zelfstandig online modules op het digitale platform. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van cognitieve gedragstherapie, hierover schrijft Jellinek het volgende:

“Cognitieve gedragstherapie is een actieve manier van behandelen: niet alleen tijdens de behandelafspraken, maar juist ook in jouw dagelijks leven ga je actief aan de slag. Je werkt aan de verandering van jouw gedragspatronen door het maken van huiswerkopdrachten en het doen van oefeningen. Tijdens de behandeling werkt de behandelaar nauw met je samen om jouw gebruik en gedrag te veranderen en beter te functioneren. Zo krijg jij weer grip op je gebruik.”

Na de aanmelding bij Jellinek Digitaal vindt er een intakegesprek plaats; hierin wordt gekeken of het digitale platform passend is voor jouw hulpvraag of dat een van de alternatieven wellicht meer geschikt is.

Wil je meer weten over Jellinek Digitaal of wil je je gelijk aanmelden voor online behandeling? Ga dan naar jellinekdigitaal.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie