Online bijeenkomst voor mantelzorgers over autisme en LVB

Online bijeenkomst voor mantelzorgers over autisme en LVB

Online bijeenkomst voor mantelzorgers over autisme en LVB

Op dinsdagavond 23 maart organiseert Minters Mantelzorg online een regio-bijeenkomst voor mantelzorgers. Tijdens de bijeenkomst wordt aandacht besteed aan de zorg rondom mensen met autisme en Licht Verstandelijke Beperking (LVB). Ook uitdagingen die hiermee gepaard gaan zullen besproken worden, zoals het stellen van grenzen wanneer dat nodig is en het omgaan met ingewikkelde keuzes die moeten worden gemaakt.

Minters Mantelzorg vermeldt op haar website het volgende over de bijeenkomst:

“Ben jij een mantelzorger? Voor jou hebben we een interactieve en informatieve online bijeenkomst waar we aandacht hebben voor de mantelzorgers van naasten die bekend zijn met Autisme en Licht Verstandelijke Beperking of in combinatie.

We willen graag verbinding maken met elkaar door informatie uit te wisselen en elkaar ondersteuning te bieden. Ayan Boxhoorn, beleidsmedewerker volwassenen van GGZ Delfland, zal aansluiten en zij zal ons voorzien van informatie en kan ingaan op jullie veel voorkomende vragen.”

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 maart van 19.30 tot 21.00 uur. Wie deel wil nemen aan deze avond dient zich voor 18 maart aan te melden via info@mintersmantelzorg.nl, onder vermelding van LVB en Autisme.

Geen reactie's

Geef een reactie