Geluk is je metgezel: bewustwording van geluksmomenten

Geluk is je metgezel: bewustwording van geluksmomenten

Geluk is je metgezel: bewustwording van geluksmomenten

Het boek Geluk is je metgezel is geschreven door Nicole Pijper naar aanleiding van een aangrijpende gebeurtenis in haar leven. Nadat ze werd getroffen door een dubbele hersenaneurysma, kwam ze in een lang revalidatietraject terecht waarin ze bijna alles opnieuw moest leren. Deze ‘tweede kans’ heeft haar ogen geopend en een hoop inzichten gegeven, welke ze nu door wil geven via haar bundel Geluk is je metgezel.

In het boek zijn dagelijkse geluksmomentjes, inzichten en gedachten over het leven gebundeld tot een verzameling adviezen die de lezer kunnen helpen om het geluk in zijn of haar eigen leven terug te vinden. De teksten worden begeleid door vele rustgevende natuurfoto’s.

Nicole over het boek

“Geluk is je metgezel is voor iedereen die kiest voor geluk. Een boek met korte verhaaltjes, duidelijke boodschappen en bijzondere natuurmomenten. Het brengt je rust in je hoofd en verlichting op je schouders. De levenslessen zijn geschreven tijdens een lang revalidatietraject waarin ik alles opnieuw moest leren. Door het te delen zal het jou een hoop energie besparen.
Samen staan we sterk!”

Ze heeft er bewust voor gekozen om het boek (voorlopig) alleen in gedrukte versie uit te brengen: “Het boek moet je echt voelen, vast kunnen pakken en weer wegleggen, zonder verdere prikkels van een beeldscherm. Het geeft vooral stof tot nadenken en dat is goed, goed zoals het is. In kleur en beeld, een portie geluk, een aanrader volgens recensies. Het is een handboek waar je blij van wordt, het vertelt je dat je in elke situatie toch een fijn leven kunt hebben”, aldus Nicole.

Over de auteur

“Als auteur en hulpverlener help ik graag mensen met het inzetten van hun eigen krachten om zo een fijner en lichter leven te hebben. Ik probeer elk moment mooier te maken. En vind het heerlijk om te zien wanneer mensen gaan stralen.”

Geluk is je metgezel

Auteur: Nicole Pijper
ISBN: 978-94-640-3413-4
Uitvoering: Paperback, 166 pagina’s
Prijs: € 23,99 (incl. verzendkosten)

Het boek is te bestellen via deze website. Meer over de auteur en de totstandkoming van het boek, lees je in dit interview van HCNieuws.

Omslag

* Advertentie

Beoordeel dit boek

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

2 Reactie's
  • Ingrid
    Geplaatst op 08:12h, 17 december Beantwoorden

    Prachtig boek. En ook super knap dat je dit hebt geschreven. Echt een tweede kans en een nieuw leven. Ik ben heel trots op je. 🍀

  • Nicole Pijper
    Geplaatst op 14:44h, 30 juni Beantwoorden

    Super bedankt Ingrid voor je lieve bericht

Geef een reactie