Boek over psychiatrie: Gewone mensen in een bijzondere wereld *

Boek over psychiatrie: Gewone mensen in een bijzondere wereld *

Het nieuwe boek Gewone mensen in een bijzondere wereld van An Staels vertelt de verhalen van hulpverleners, cliënten en hun familieleden, die leren omgaan met psychische kwetsbaarheid. Het boek biedt een beeld van de evoluties die zich de afgelopen kwarteeuw hebben voorgedaan in de geestelijke gezondheidszorg.

Het boek biedt een levendige en waarheidsgetrouwe schets van wat er zoal gebeurt op een doordeweekse dag achter de muren van een psychiatrisch ziekenhuis. En van de emoties die daarbij horen, soms rauw en hard, soms stil en verborgen.

Gewone mensen in een bijzondere wereld - An Staels

We lezen over verdriet, boosheid, onrust, euforie, pijn, agressie, ongeduld… maar ook over opluchting, blijdschap, warmte, liefde en vooral hoop.

Over de auteur

An Staels startte haar loopbaan als psychiatrisch verpleegkundige in juli 1994 en groeide door naar de functies van hoofdverpleegkundige en zorgcoördinator. Ze behaalde de titel doctorandus in de geestelijke gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Maastricht en werkt sedert 2008 in een directiefunctie. Haar boek biedt ons dan ook een beeld van de evoluties in de geestelijke gezondheidszorg van de afgelopen jaren.

Gewone mensen in een bijzondere wereld

Auteur: An Staels
Uitgever: Halewijn
Uitvoering: Paperback, 150 pagina’s, 14,5 x 23,5 cm
ISBN: 978-90-8528-567-0
Prijs: € 19,95

Dit boek is verkrijgbaar via de webwinkel van Halewijn uitgeverij.

* Advertentie

Geen reactie's

Geef een reactie