Aangifte tegen Parnassia door familie Malek F.

aangifte tegen ggz-instelling

Aangifte tegen Parnassia door familie Malek F.

De advocaat van de familie van Malek F. heeft bevestigd dat zij aangifte doen tegen de GGZ-instelling Parnassia. Dit naar aanleiding van een bericht in het AD.

De broer van Malek zou vaak meldingen hebben gedaan bij Parnassia en andere instanties dat het niet goed ging en dat hij zich grote zorgen maakte over zijn broer. Volgens hem is daar nooit iets mee gedaan.

”We willen daarom aangifte doen voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel omdat er niet tijdig is ingegrepen. In het verleden is het al vaker gebeurd dat zulke meldingen niet op waarde zijn geschat. Ook daarom is het goed dat hier eens goed kritisch naar wordt gekeken”, aldus advocaat Job Knoester.

De familie en advocaat zijn nog bezig om bewijzen te verzamelen om de aangifte te ondersteunen. Malek F. man stak op 5 mei in Den Haag drie mensen neer.

2 Reactie's
 • Rob Steenwinkel
  Geplaatst op 06:53h, 18 mei Beantwoorden

  “We willen aangifte doen voor het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel omdat er niet tijdig is ingegrepen”
  De door de “censuur” censuur censuur censuur aangestuurde “Politiek” Den Haag moet het hele censuur- westerse midden oosten en Noord Afrika -reclame uiting- en verzorgen maar is dat eigenlijk wel mogelijk allemaal?

 • Frank
  Geplaatst op 07:14h, 18 mei Beantwoorden

  Tsja, die gele familie staat nu in kwaad daglicht, begrijpelijke reactie. Ik vraag me wel af of het zin heeft behoudens de eer vd dan.

Geef een reactie