Wachtlijstvrij.nl

Wachtlijstvrij.nl

GGZ.nl heeft een ambitieus plan.
Wij starten de campagne wachtlijstvrij.nl. Een wachtlijstvrije geestelijke gezondheidszorg voor Nederland en Vlaamstalig België.

Hoe?
Wij verbinden vraag en aanbod.

In samenwerking met de Hogeschool Amsterdam Informatica, de Vrije Universiteit Amsterdam, Hersencentrum – GGZ en MINDSware digitale testoplossingen ontwikkelen wij een centrale hub voor het verdelen van de zorg in Nederland.

Het doel
Bij aanmelding op onze website wordt u direct opgenomen in ons systeem. U ontvangt een korte screening om minimaal inzicht te krijgen in uw klacht. U kunt direct worden doorgeschakeld met een hulpverlener in uw taalgebied. Met de hulpverlener kijkt u verder.

De winst?
Minimaal 3 maanden eerder dan in de huidige situatie weet u wat de professional u aanraadt. Doordat wij zowel op locatie kunnen werken als via het internet is het ook mogelijk dat u direct kunt starten met uw behandeling. Gemiddeld bespaart u ook hiermee 5 maanden op de wachtlijst tussen intake en behandeling.

Ok, dus?
Tsja, wij willen in 2023 minimaal 1000 cliënten wachtlijstvrij kunnen helpen. Hiervoor moeten wij grote stappen zetten op technologisch gebied en dat kost geld. We besteden graag onze inkomsten aan dit project maar zijn zeer geholpen met schenkingen.

U kunt ons steunen met een schenking van minimaal €5,-. U kunt in de beschrijving aangeven aan welk project wij bij voorkeur uw geld besteden. U kunt hiervoor gebruik maken van de Ideal of Bancontact opties.

Hartelijk dank. Team GGZ.nl