Uw vertrouwenspersoon via GGZ
Opstarten van een praktijk, directie advies, Interim directie/management en directie-ondersteuning, Postacademische beroepsopleidingen (GZ-Psychologie, Psychotherapie, Cognitieve gedragstherapie en Klinisch-Psycholoog), Het kiezen van de juiste ondernemingsvorm, verplichte organen in uw onderneming.
geestelijke gezondheidszorg, organisatie advies, directie advies
27922
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-27922,bridge-core-3.1.0,,qode-theme-ver-29.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19998,elementor-page elementor-page-27922

Vertrouwenspersoon-dienst voor uw organisatie

Vertrouwenspersoon bij GGZ

De dienst GGZ vertrouwenspersoon is opgestart
Een vertrouwenspersoon is essentieel voor ieder organisatie waar mensen werken. Via GGZ wordt u ontzorgt dankzij onze vertrouwenspersoon-dienst. Voor een vast bedrag per medewerker voldoet u aan alle wet en regelgeving met betrekking tot de vertrouwenspersoon. En, minstens zo belangrijk, met het abonnement van GGZ is er voor uw medewerkers binnen 24 uur een luisterend oor. Ons hoogwaardig geschoolde vertrouwenspersoon-team heeft kennis over zowel psychische als juridische aspecten rondom vertrouwenskwesties in uw organisatie. Meer informatie kunt u aanvragen via vertrouwenspersoon@ggz.nl


Hoe werkt de dienst GGZ Vertrouwenspersoon?
De dienst vertrouwenspersoon van GGZ is opgezet voor kleine tot middelgrote organisaties. Wij bieden abonnementen aan die u als werkgever volledig ontzorgt.

  • hotline voor uw medewerker waarbij wij op werkdagen een luisterend oor bieden binnen 24 uur
  • Een presentatie voor directie en leidinggevenden over de inzet van de vertrouwenspersoon
  • Foldermateriaal
  • Vaste basisprijs per medewerker voor afdekking wettelijke verplichting, eerste luisterlijn, advies
  • Garantie op uitgebreide zorg van de vertrouwenspersoon zonder wachtlijst op basis van vooraf vastgesteld uurtarief. 

 

Aanmelden voor de dienst vertrouwenspersoon?
Wij hebben direct plaats voor nieuwe inschrijvingen van organisaties tot 200 medewerkers. Organisaties met een groter medewerkersbestand worden op maat bedient waardoor de aansluiting op ons netwerk tot ongeveer drie maanden in beslag neemt.

Voor wie?
De dienst vertrouwenspersoon is voor organisaties uit alle sectoren beschikbaar.


Door wie?
De dienst vertrouwenspersoon staat onder leiding van Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog Letty Dekker en GZ-Psycholoog Marion Stobbe-Meijers. Beiden hebben jarenlange ervaring in hulpverlening en het aansturen van zorgteams. Daarnaast zijn zij als praktijkopleider betrokken bij postacademisch onderwijs voor psychologen.

Letty en Marion ondersteunen het team van nu al ruim 50 academisch geschoolde psychologen die onderdeel zijn van de dienst vertrouwenspersoon.


Referenties

Op te vragen via info@ggz.nl


Draag zorg voor uw medewerkers dankzij onze dienst vertrouwenspersoon