GGZ & Psycho Medisch Centrum NH

GGZ & Psycho Medisch Centrum NH

Psycho Medisch Centrum wordt sinds mei 2022 door GGZ ondersteund in de bedrijfsvoering


Psycho Medisch Centrum Noord-Holland (PMC) is een kleinschalig georganiseerde Wtza instelling met haar primaire locatie in Zaandam. PMC wordt sinds mei 2022 ondersteund door GGZ in de bedrijfsvoering.

Psycho Medisch Centrum kiest voor hoogkwalitatieve zorg vanuit een kleinschalige omgeving. Met de huidige wet- en regelgeving kan dat worden geborgd dankzij deze samenwerking met GGZ. Allerlei processen op de achtergrond worden verbeterd terwijl de cliënten in dezelfde omgeving, op dezelfde wijze, worden ontvangen en behandeld.

De medewerkers van Psycho Medisch Centrum delen een gezamenlijke passie voor kwalitatief uitstekende zorg die geboden wordt in een efficiënt en tegelijkertijd flexibel kader, waarin de unieke mens altijd centraal blijft staan. Bij PMC hebben we elkaar gevonden in onze gemeenschappelijke idealen, visie en mensbeeld. Bij ons is de mens geen nummer of probleemgeval, maar een uniek persoon die we serieus nemen en de moeite waard vinden om in te investeren. Wij zien het als onze missie om bij te dragen aan het herstel van mensen die een moeilijke periode in hun persoonlijk leven ervaren.

Onze specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) en generalistische Basis GGZ richt zich op uiteenlopende psychische problematiek, zoals bijvoorbeeld angst, depressie en verslaving. Wij geloven in de menselijke maat: korte lijnen, persoonlijke aandacht en vriendelijkheid. Daarom is Psycho Medisch Centrum Noord-Holland flexibel en laagdrempelig georganiseerd.

Wil je meer informatie hebben over psychotherapie in Zaandam? Neem dan contact op met Psycho Medisch Centrum NH.

Heeft u ook behoefte aan ondersteuning in de bedrijfsvoering? Of wilt u een eigen praktijk opzetten? GGZ ontzorgt middels maatwerk. Wij adviseren en participeren in GGZ organisaties. Met kennis over processen van therapiekamer tot directiebesluitvorming.

Geen reactie's

Geef een reactie