Hersencentrum Jeugd GGZ Haarlem

Hersencentrum Jeugd-GGZ Haarlem

Hersencentrum Jeugd in Haarlem is gevestigd in het centrum van de stad, op loopafstand van het NS station. Hersencentrum heeft zowel mannelijke als vrouwelijke kindertherapeuten en specialisten op het gebied van kindertherapie en jeugd GGZ. Bij Hersencentrum Jeugd GGZ Purmerend werken kinderpsychotherapeuten, Systeemtherapeuten, Kinder Gezondheidszorgpsychologen, kinder/jeugd Neuropsychologen, Orthopedagogen en artsen. Hersencentrum heeft nauwe samenwerkingsverbanden met psychiaters.

Hersencentrum Jeugd GGZ Haarlem is als kleinschalige praktijk onderdeel van de overkoepelende GGZ instelling Hersencentrum. Veel zaken zijn daardoor goed geregeld bij Hersencentrum-Haarlem. Er is bijvoorbeeld een erkenning van de overheid voor het leveren van zorg, er is een hkz keurmerk en uw zorg wordt vergoed op basis van zorgcontracten vrijwel alle gemeenten in Noord-Holland.

 

psychotherapeut Haarlem
neuropsycholoog Haarlem
psycholoog Haarlem

Hersencentrum

Hersencentrum GGZ Haarlem
Straatnaam: Jansweg 27-29
Postcode: 2011 KL, Haarlem
Tel: (072) 520 14 89
Website: GGZ Haarlem
E-mail: Mail naar GGZ Haarlem
Aanmelden bij Hersencentrum Haarlem

 

Gemiddelde beoordeling: 4.2 / 5. Aantal stemmen: 19

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.