Hersencentrum GGZ Purmerend

Hersencentrum GGZ Purmerend

Hersencentrum-Purmerend is een huiselijke groepspraktijk op een prettige plek in de stad. Hersencentrum-Purmerend heeft zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten en specialisten op het gebied van volwassenenzorg en kindertherapie.

Hersencentrum-Purmerend is onderdeel van de overkoepelende GGZ instelling Hersencentrum. Veel zaken zijn daardoor goed geregeld bij Hersencentrum-Purmerend. Er is bijvoorbeeld een erkenning van de overheid voor het leveren van zorg, er is een hkz keurmerk en uw zorg wordt vergoed op basis van zorgcontracten met verzekeraars en de gemeenten in Noord-Holland.

Bij Hersencentrum-Purmerend werken Psychotherapeuten, Systeemtherapeuten, Gezondheidszorgpsychologen, Neuropsychologen, Orthopedagogen en artsen. Hersencentrum heeft nauwe samenwerkingsverbanden met psychiaters.

psychotherapeut Purmerend
neuropsycholoog Purmerend
psycholoog Purmerend

Hersencentrum

Hersencentrum GGZ Purmerend
Straatnaam: Wilhelminalaan 1
Postcode: 1441 EK, Purmerend
Tel: 0299-435 414
Website: Hersencentrum GGZ Purmerend
E-mail: info@hersencentrum.nl
Aanmelden bij Hersencentrum Purmerend

 

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5. Aantal stemmen: 28

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.