Hersencentrum GGZ Amsterdam

Hersencentrum GGZ Amsterdam

Hersencentrum GGZ Amsterdam is een huiselijke groepspraktijk op een prettige plek in het centrum van de stad. Hersencentrum heeft zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten en specialisten op het gebied van GGZ.

Hersencentrum GGZ Amsterdam is onderdeel van de overkoepelende GGZ instelling Hersencentrum. Veel zaken zijn daardoor goed geregeld bij Hersencentrum GGZ Amsterdam. Er is bijvoorbeeld een erkenning van de overheid voor het leveren van zorg, er is een hkz keurmerk en uw zorg wordt vergoed op basis van zorgcontracten met alle verzekeraars in Nederland.

Bij Hersencentrum GGZ Amsterdam werken Psychotherapeuten, Systeemtherapeuten, Gezondheidszorgpsychologen, Neuropsychologen, Klinisch Psychologen en artsen. Hersencentrum heeft nauwe samenwerkingsverbanden met psychiaters.

psychotherapeut Amsterdam
neuropsycholoog Amsterdam
Basis GGZ Amsterdam

Hersencentrum

Hersencentrum GGZ Amsterdam
Straatnaam: Marnixstraat 364
Postcode: 1016 XW, Amsterdam
Tel: 020-8453240
Website: Hersencentrum Amsterdam
E-mail: info@hersencentrum.nl
Aanmelden bij Hersencentrum Amsterdam

 

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5. Aantal stemmen: 41

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.