Hersencentrum GGZ Alkmaar

Hersencentrum GGZ Alkmaar

Hersencentrum-Alkmaar is een huiselijke groepspraktijk op een prettige plek in de stad. Hersencentrum-Alkmaar heeft zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten en specialisten op het gebied van volwassenenzorg en kindertherapie.

Hersencentrum-Alkmaar is onderdeel van de overkoepelende GGZ instelling Hersencentrum. Veel zaken zijn daardoor goed geregeld bij Hersencentrum-Alkmaar. Er is bijvoorbeeld een erkenning van de overheid voor het leveren van zorg, er is een hkz keurmerk en uw zorg wordt vergoed op basis van zorgcontracten met verzekeraars en de gemeenten in Noord-Holland.

Bij Hersencentrum-Alkmaar werken Psychotherapeuten, Systeemtherapeuten, Gezondheidszorgpsychologen, Neuropsychologen, Orthopedagogen en artsen. Hersencentrum heeft nauwe samenwerkingsverbanden met psychiaters.

Hersencentrum_social

LET OP
In verband met renovatiewerkzaamheden houdt Hersencentrum GGZ Alkmaar in de maanden maart t/m mei 2020 praktijk op Kanaalkade 26/27
1811 LP, Alkmaar.

Hersencentrum GGZ Alkmaar
Straatnaam: Kennemerstraatweg 81
Postcode: 1814 GD, Alkmaar
Tel: 072-5201489
Website: GGZ Alkmaar
E-mail: info@hersencentrum.nl
Aanmelden bij Hersencentrum Alkmaar

 

Gemiddelde beoordeling: 4.6 / 5. Aantal stemmen: 27

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.