Gratis boek over ‘het hogere Zelf’ als innerlijke coach

Gratis boek over ‘het hogere Zelf’, de innerlijke coach

Gratis boek over ‘het hogere Zelf’ als innerlijke coach

Het hogere Zelf, het innerlijke weten in het hart, is de beste coach die je je maar kunt wensen

Door Johan Sinnema

Veel mensen die zich kwetsbaar voelen willen zielsgraag sterker worden. Maar hoe doe je dat en bovenal, wie kun je hierin echt vertrouwen? Het liefst zou je dit natuurlijk zo veel mogelijk op eigen kracht willen doen, zonder afhankelijk te zijn van iemand anders. Maar hoe dan?

Gelukkig heeft iedereen een hoger deel van zichzelf. Sommigen noemen dit de ziel, anderen spreken over het hogere Zelf. Het doet er niet zo veel toe hoe je dit wilt noemen, als je maar beseft dat dit het betere deel is van jezelf.

Als je hier moeite voor doet kun je de signalen die dit hogere deel geeft leren opvangen, zodat je hier steeds bewuster op kunt reageren. In dit hogere deel van jezelf is de Wijsheid verzameld die jij in de loop van vele jaren hebt opgebouwd. Als jij je af en toe bewust even afstemt op dit innerlijke kompas in de diepte van het hart, dan kun je leren deze subtiele signalen steeds beter op te vangen. Daardoor krijg je een soort van coach, die jou in alles volgt en de juiste weg aangeeft wanneer je voor belangrijke beslissingen staat.

Deze coach is geen dwingende stem in jouw hoofd die jou voorschrijft wat jij zou moeten doen, maar een zachtaardige adviseur, die jij intuïtief kunt aanvoelen waardoor jij weet wat voor jou de beste route is. Het is een adviseur en niet meer dan dat. Jij beslist wat je met deze subtiele aanwijzingen wil gaan doen. Je kunt dit spoor van het innerlijke aanvoelen volgen of dat niet doen en daar misschien dwars tegenin gaan. Het is jouw leven en het zijn jouw keuzes. Een coach, hoe goed ook, kan dit niet van jou overnemen. Het is dus belangrijk op eigen benen te staan en voor alle keuzes jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen, ook al heb je nog zo’n goede coach gevonden.

In dit boek wordt uitgelegd hoe je steeds bewuster kunt leren samenwerken met deze coach, jouw ziel, jouw hogere Zelf, jouw innerlijke leraar. Hierdoor kun je op eigen kracht aanzienlijk sterker worden.

Over de auteur

Dit boek is geschreven door Johan Sinnema. Hij is al ruim twintig jaar counselor en heeft vanuit deze ruime ervaring een aantal boeken geschreven die kunnen helpen om sterker te worden en je meer bewust te worden van wie je in wezen al bent.

Het boek Over de Ziel, het hogere Zelf kan via onderstaande link worden bekeken en gratis worden gedownload:

Boek Over de ziel, het hogere Zelf – Johan Sinnema

Geen reactie's

Geef een reactie