psychotherapeut/praktijkopleider

Hersencentrum zoekt Psychotherapeuten, GZ-Psychologen en een Psychiater in Den Helder. Het nieuw te vormen basisteam zal bestaan uit Psychotherapeuten, GZ-Psychologen en basispsychologen. Net als onze andere vestigingen proberen we een volwaardig team van ongeveer 15 professionals samen te stellen. Als registertherapeut speelt u hierin een belangrijke rol.

Het uitgangspunt van Hersencentrum is samenwerken en verbinden. In onze visie kan dit vanuit relatief kleinschalige vestigingen in een huiselijke sfeer. Wij zijn op zoek naar iemand die graag in teamverband werkt.

Wij willen een nieuw team samenstellen in Den Helder

Hersencentrum ggz zoekt Psychotherapeuten, GZ-Psychologen en een Psychiater in Den Helder. Het nieuw te vormen basisteam zal bestaan uit Psychotherapeuten, GZ-Psychologen en basispsychologen. Net als onze andere vestigingen proberen we een volwaardig team van ongeveer 15 professionals samen te stellen. Als registertherapeut speelt u hierin een belangrijke rol.

Hersencentrum heeft contracten met zowel verzekeraars als gemeenten waardoor kinderen en volwassenen bij ons terecht kunnen voor verzekerde zorg. Den Helder zal zowel vanuit Den Helder als Texel uitstekend bereikbaar zijn.

Salaris en voorwaarden conform CAO GGZ, pensioenopbouw bij pensioenfonds zorg en welzijn. Herintreders ook zeer welkom.

U kunt uw cv en motivatie sturen aan personeelszaken@hersencentrum.nl t.a.v. dhr. O. Maaskant

Arbeidsvoorwaarden:

De omvang van het dienstverband is minimaal 16 uur per week. Er zijn daarnaast  mogelijkheden voor (inter)collegiale intervisie en consultatie. Meer uren behoort zeker tot de mogelijkheden.

De inschaling is conform de CAO-GGZ in overeenstemming met de nodige werkervaring.

Sollicitaties en CV graag naar: personeelszaken@hersencentrum.nl t.a.v. dhr. G. Schilder

Hersencentrum GGZ Amsterdam

Hersencentrum Den Helder
Straatnaam:
Postcode: Den Helder
Tel: 072-5201489
Website: Hersencentrum
E-mail: info@hersencentrum.nl