Hersencentrum Jeugd GGZ Purmerend

Hersencentrum Jeugd GGZ Purmerend

Hersencentrum Jeugd GGZ Purmerend is een huiselijke groepspraktijk op een prettige plek in de stad. Er is gratis parkeergelegenheid op ons terrein, voor toegang belt u aan bij de slagboom. Treinstation Purmerend is gevestigd op twee minuten loopafstand.

 

Hersencentrum heeft zowel mannelijke als vrouwelijke kindertherapeuten en specialisten op het gebied van kindertherapie en jeugd GGZ. Bij Hersencentrum Jeugd GGZ Purmerend werken kinderpsychotherapeuten, Systeemtherapeuten, Kinder Gezondheidszorgpsychologen, kinder/jeugd Neuropsychologen, Orthopedagogen en artsen. Hersencentrum heeft nauwe samenwerkingsverbanden met psychiaters.

 

Hersencentrum Jeugd GGZ Purmerend is als kleinschalige praktijk onderdeel van de overkoepelende GGZ instelling Hersencentrum. Veel zaken zijn daardoor goed geregeld bij Hersencentrum-Purmerend. Er is bijvoorbeeld een erkenning van de overheid voor het leveren van zorg, er is een hkz keurmerk en uw zorg wordt vergoed op basis van zorgcontracten vrijwel alle gemeenten in Noord-Holland.

Hersencentrum GGZ Amsterdam

Hersencentrum Jeugd GGZ Purmerend
Straatnaam: Wilhelminalaan 1
Postcode: 1441 EK, Purmerend
Tel: 0299-435 414
Website: Jeugd GGZ Purmerend
E-mail: info@hersencentrum.nl