Alternatief voor GGZ Nederland

GGZ opmaat

Alternatief voor GGZ Nederland

GGZopmaat wil de concurrent worden van GGZ Nederland

Zorgprofessionals en (voormalige) ggz-cliënten hebben de handen ineen geslagen en ‘GGZopmaat’ opgericht. De initiatiefnemers willen een “stevige gesprekspartner” worden voor overheden en zorgverzekeraars. Zorgverzekeraars moeten contact hebben met het hele ggz-veld, en niet alleen met institutionele partijen, stelt GGZopmaat.

GGZ opmaat wil een alternatief bieden voor- en tegenwicht bieden aan GGZ Nederland omdat GGZ Nederland zich niet voldoende sterk maakt of kan maken voor kwalitatief goede GGZ in Nederland.

lees verder op Skipr

https://ggz.nl/angst-voor-zorgverzekeraars-in-de-ggz/

https://ggz.nl/arkin-hoeft-geen-tijd-te-registreren/

4 Reactie's
  • Graag zou ik eens horen of jullie buiten GGZ mij wel de nodige informatie en hulp kunnen bieden zoals zorg therapie en zo voorts.
    Geplaatst op 19:04h, 23 januari Beantwoorden

    Hallo geachte lezer. Ik loop al inmiddels bijna een jaar zwaar depressief en met nog veel meer klachten bij GGZ in Helmond. Wat hebben ze bereikt, helemaal niks. Ik heb wat pillen gekregen en dat was het .Want ik ben een apart geval wat niet precies in hun kamertjes beleid past. Ik heb van alles gevraagd en aangedragen aan ideeën maar loopt steeds van hun zijde op niks uit. Pillen is het enige wat ze kunnen bieden. En die werken ook nog eens niet voldoende.ls vraagt om die dan te verhogen werken ze ook niet aan mee. Ik blijf met de zelfde problemen lopen en therapieën hebben ze niet voor mij. Een NAH onderzoeken laten doen. Maar die geven zoals ik zelf al verwacht had geen uitslag waar ik iets aan heb. Of waar iets mee op gebouwd kan worden. Ik heb het idee dat ze me kwijt willen omdat ik een te complex geval ben. Maar na bijna een jaar ben ik nog steeds niet geholpen. En drijf steeds verder af.
    Nu ben ik op zoek naar een goede fatsoenlijke instellingen buiten de GGZ om die mij wel zou kunnen helpen.
    Ik heb ptts zwaardepressief zware prikkelss zware stemmingwissels zware slaapproblemen nachtmerries angsten noem het maar op. Trauma verwerking en zo nog ding die ik nu vergeet.

Geef een reactie