UMCG – Universitair Centrum Psychiatrie (UCP)

Zoekt u hulp? Voor uzelf, uw naaste, uw vader of moeder of voor uw (volwassen) kind? Het Universitair Centrum Psychiatrie (UCP) behandelt en begeleidt volwassenen en ouderen met psychiatrische aandoeningen.

 

Het UCP biedt psychiatrische diagnostiek en behandeling van hoge kwaliteit. Patientenzorg, wetenschappelijk onderzoek, opleiding en innovatie gaan bij ons hand in hand. Ons doel is een maximale kans op volledig herstel. Uw huisarts, maar ook een behandelaar vanuit een andere instelling kan naar ons verwijzen, bijvoorbeeld als u door een eerdere behandeling onvoldoende bent opgeknapt.

 

Binnen het UCP werken we met zorgprogramma’s. Dit betekent dat u een behandeling krijgt die aansluit bij uw klachten. De behandeling is zo lang als nodig is, en zo kort en weinig belastend als mogelijk is. Uiteraard houden we hierbij rekening met eerder doorlopen behandelingen.
Wij besteden veel aandacht aan uw sociaal functioneren, bijvoorbeeld in het gezin, op het werk of in uw vrije tijd. Dit kan een rol spelen in het ontstaan of voortdurend aanhouden van klachten, maar kan ook een belangrijke bijdrage zijn bij uw herstel of het behoud daarvan.

 

​Het UCP heeft een leidende rol op het gebied van patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs en opleiding. We werken samen met diverse instellingen in de noordelijke regio, maar ook nationaal en internationaal.

 

Bron: website UMCG

UMCG

Universitair Centrum Psychiatrie
Straatnaam: Hanzeplein 1
Postcode: 9713 GZ Groningen
(ingang 32, via Vrydemalaan/P-Noord)
Tel: 050 – 361 88 80
Website: Universitair Centrum Psychiatrie

 

Gemiddelde beoordeling: 3.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.