PsyQ

PsyQ is een innovatieve aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Specialistische behandelingen en een optimistische en toegankelijke werkwijze zorgen ervoor dat we samen met de patiënt het beste behandelresultaat bereiken.

 

PsyQ is ontstaan vanuit de gedachte dat voor iedere Nederlander die kampt met psychische klachten een goede en specialistische behandeling binnen handbereik moet zijn. En dat vinden we nog steeds. Wanneer je kampt met psychische klachten moet de stap om hulp te zoeken net zo vanzelfsprekend zijn, als met een gebroken been naar de dokter gaan. Onze gedreven behandelaars zijn, naast hun brede basiskennis gespecialiseerd in een specifieke psychische stoornis. Zo werkt iedere patiënt samen met een specialist aan het beste behandelresultaat.

 

PsyQ is:

  • Specialistisch: We bieden specialistische, vooruitstrevende behandelingen voor de meest voorkomende psychische problemen. Onze deskundige behandelaren zijn gedreven en werken volgens de laatste inzichten en wetenschappelijke onderzoeken.
  • Respectvol: Wij zoeken naar verbinding door alles wat we doen helder en transparant te maken voor onze patiënt.
  • Optimistisch: We zijn positief over de behandeling en het herstel. Op een persoonlijke en toegewijde manier helpen we onze patiënt zodat hij/zij vertrouwen krijgt in de toekomst.

 

Bron: website PsyQ

PsyQ

PsyQ
Locaties door het hele land
Zie de website voor een locatie in de buurt
Tel: 088 – 357 44 00
Website: PsyQ
Aanmelden bij PsyQ

 

Gemiddelde beoordeling: 2.7 / 5. Aantal stemmen: 7

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.