HSK

Twee hoogleraren (prof. dr. Hoogduin en prof. dr. Schaap) en een jonge psycholoog (drs. Kladler) deelden de overtuiging dat er in het aanbod van psychische zorg nog heel wat te verbeteren viel. Waarom kon men met een gebroken arm wél snel terecht voor een evidence based behandeling, maar werd men met psychische klachten niet snel en adequaat geholpen? Zij richtten in 1991 HSK op, waar snelheid en klacht- en resultaatgericht behandelen met evidence based behandelmethoden en transparante effectmeting de focus kregen.

 

HSK is een landelijk opererende organisatie voor psychische zorg en is gespecialiseerd in werknemerszorg. HSK biedt bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Wij bieden behandelingen op basis van cognitieve gedragstherapie, EMDR en online therapie in de Basis GGZ en Specialistische GGZ.

 

Naast interventies gericht op herstel van psychische klachten, bieden wij diensten op het gebied van het voorkomen van psychische klachten (HSK Preventie) en persoonlijke ontwikkeling (Mental Coaching).

 

Bron: website HSK

HSK

HSK
Meerdere vestigingen door het land
Tel: 088 – 11 55 855
Website: hsk.nl
Aanmelden bij HSK via info@hsk.nl

 

Gemiddelde beoordeling: 2.5 / 5. Aantal stemmen: 8

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.