GGNet

GGNet

Psychische problemen kunnen levens ontwrichten. Toch zien wij perspectief. Altijd. Bij iedereen. GGNet is dé specialist voor mensen met psychische problemen én voor hun naasten. Want samen zoeken we naar de echte oorzaak van de psychische aandoening om daarna de juiste behandeling te starten. Met het behandelteam en met de mensen om u heen willen we u graag verder helpen en verbindingen weer herstellen.

 

Met 2.100 collega’s en 200 vrijwilligers werken we aan het herstellen van verbindingen voor 18.000 mensen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen en voor hun naasten. We ondersteunen, begeleiden en behandelen deze mensen in Noord- en Oost-Gelderland. Dit doen we vanuit de standplaatsen Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen, Zevenaar en Winterswijk. Op diverse locaties rondom deze standplaatsen hebben we beschermde woonvormen.

 

Wij behandelen vaak mensen met een depressie, met angst- en paniekklachten, een trauma, een persoonlijkheidsstoornis, eetproblemen, een bipolaire stoornis en mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problemen. We hebben daarom verschillende behandelingen, zoals ECT, EMDR, behandeling van trauma, etc. Als uw klacht in een korte tijd opgelost kan worden, kan u terecht bij Bas Basis GGZ. Hebt u specialistische zorg nodig, dan kunt u terecht bij GGNet.

 

Bron: website GGNet

GGNet

GGNet (hoofdlocatie)
Straatnaam: Vordenseweg 12
Postcode: 7231 PA Warnsveld
Tel: 088 – 933 1100
Website: GGNet

 

Gemiddelde beoordeling: 2.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.