Erasmus MC

Erasmus MC

De psychiatrie van het Erasmus MC houdt zich bezig met de zorg voor patiënten met psychiatrische aandoeningen. Daarbij doen we wetenschappelijk onderzoek en verzorgen we onderwijs en opleiding.

 

Binnen de psychiatrie van het Erasmus MC zorgen we voor mensen die te maken hebben met:

 

  • Psychoses
  • Depressie
  • Ziekenhuispsychiatrische problemen (psychiatrische klachten tegelijk met lichamelijke aandoeningen)
  • Psychiatrische klachten rond zwangerschap en kraambed

 

We hebben verschillende units waar wij u als patiënt kunnen opvangen. Van sommige moet de toegangsdeur geopend worden door een medewerker. Andere units zijn ‘open’.

 

Wij houden ons vooral bezig met het ontdekken van de oorzaak van uw klachten en met kortere behandelingen. Als u bij ons wordt opgenomen, is dat dus meestal voor korte tijd. De eerste behandelperiode gebruiken we om duidelijk te maken wat er precies met u aan de hand is. Dit noemen we de observatieperiode. Daarbij gaan we af op uw eigen ervaringen, die van uw familie, en die van onze medewerkers.

 

Binnen de Psychiatrie van het Erasmus MC leveren wij academische zorg, waarbij we voor patiënten met diagnostische en therapeutische dilemma’s het kenniscentrum bij uitstek zijn. Onze zorg is met name gericht op diagnostiek en zowel ambulante als kortdurende behandeling.

 

Bron: website Erasmus MC

Erasmus MC

Erasmus MC – Psychiatrie
Straatnaam: Dr. Molewaterplein 40
Postcode: 3015 GD Rotterdam
Tel: 010 – 704 01 39
Website: Erasmus MC
Contact: Specialisme Psychiatrie

 

Gemiddelde beoordeling: 3.6 / 5. Aantal stemmen: 8

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.