Altrecht

Altrecht

Altrecht is er voor iedereen die specialistische geestelijke gezondheidszorg nodig heeft. Jong en oud. We luisteren naar je vraag. Samen zoeken we naar de juiste behandeling die past bij die vraag. Vanuit verschillende invalshoeken. Zo snel mogelijk, dichtbij huis, zonder schotten. Zo werken we aan jouw herstel.

 

Iedereen kan te maken krijgen met psychische klachten. Als die klachten niet overgaan en de hulp van de huisarts of de basis ggz niet voldoende is, kunnen mensen met ernstige of complexe psychiatrische problemen via een verwijzer bij Altrecht terecht. We bieden (hoog)specialistische behandeling volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Samen met de cliënt, familie en naasten, onze (ervaringskundige) professionals én onze netwerkpartners zoals het wijkteam en de huisarts, zoeken we waar de beste mogelijkheden liggen voor de juiste herstelondersteunende, transdiagnostische en integrale behandeling.

 

Beslissingen nemen we altijd samen. We kijken samen wat werkt en wat iemand nodig heeft. Als het kan behandelen we thuis of dichtbij huis, of op een van onze locaties als dat nodig is. Afhankelijk wat iemand op dat moment nodig heeft, zien we elkaar soms een (paar) uur per week, soms is opname nodig. Alles op maat voor die unieke cliënt.

 

Bron: website Altrecht

Altrecht

Altrecht (meerdere locaties)
Meer informatie en contact:
Ga naar de website van Altrecht

 

Gemiddelde beoordeling: 2.5 / 5. Aantal stemmen: 4

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.