Uitnodiging en sponsoring Week van de Psychiatrie 2022

Uitnodiging Week van de Psychiatrie

Uitnodiging en sponsoring Week van de Psychiatrie 2022

Via Week van de Psychiatrie & Stichting Kracht uit Kwetsbaarheid

De voorbereidingen voor de Week van de Psychiatrie 2022 in Sittard-Geleen zijn in volle gang. De Week vindt plaats van 21 t/m 26 maart 2022 en het thema is: ‘Herstel, wat past bij jou?’. Het gaat een interactieve week worden, met als doel om onder de aandacht te brengen dat 1 op de 4 mensen een psychische kwetsbaarheid heeft en om te informeren over de invloed die dit heeft op henzelf en op hun naasten en hulpverleners. Stichting Kracht uit Kwetsbaarheid organiseert de activiteiten voor de locatie Sittard-Geleen en is nog op zoek naar sponsors die willen helpen om het evenement mogelijk te maken. 

Het programma van de Week van de Psychiatrie in Sittard-Geleen is gericht op onder andere (ex)cliënten, familieleden/mantelzorgers en professionals in de ggz. Maar ook studenten, docenten en alle andere betrokkenen en geïnteresseerden zijn welkom. Het conceptprogramma ziet er als volgt uit:

 21 Maart 2022: Openingsprogramma: ‘Bouwstenen van herstel’
 22 Maart 2022: Kunstexpositie Zuyderland GGz
 24 Maart 2022: ‘Doe en Ervaar’ workshops (ervaar wat een therapie/training/cursus inhoudt)
 26 Maart 2022: Infomarkt

Er is ook weer een theatervoorstelling, welke dit keer gesponsord wordt door Zuyderland GGz.

De organisatie van de Week van de Psychiatrie in Sittard-Geleen is nog op zoek naar extra steun en sponsoring om het evenement op deze locatie mogelijk te maken en onder de aandacht te brengen. Bekijk het affiche hieronder voor meer informatie:

Geen reactie's

Geef een reactie