Ouders van pubers gezocht voor podcastserie Helder Opvoeden

Ouders van pubers gezocht voor podcastserie Helder Opvoeden

Ouders van pubers gezocht voor podcastserie Helder Opvoeden

Bron: Trimbos-instituut

Online platform Helder Opvoeden (onderdeel van het Trimbos-instituut) maakt een podcastserie voor ouders van pubers. In de podcast gaan ouders met elkaar in gesprek over hoe zij in de opvoeding van hun kinderen omgaan met alcohol en drugs. Het doel van deze podcast is handvatten bieden, maar ook tips delen van andere ouders en herkenning bieden, omdat velen het een lastig thema vinden. Het Trimbos-instituut is nog op zoek naar ouders die willen meewerken aan de podcast.

Oproep podcast Helder Opvoeden

Voor deze podcast zijn wij op zoek naar ouders van kinderen tussen de 12 en 18 jaar:

Ouders die mee willen denken over de inhoud van de podcast. Dit kan telefonisch en duurt ongeveer 10 minuten. Deze gesprekken worden dus géén onderdeel van de podcast.
Ouders die daadwerkelijk in de podcast willen spreken. Hiervoor ontvang je een cadeaubon t.w.v. €30,- en een vergoeding van eventuele reiskosten. De opnames zullen plaatsvinden bij het Trimbos-instituut in Utrecht.

De podcast wordt gemaakt in samenwerking met podcastmaker Maarten Dallinga, onder andere bekend van de podcast Niet van de Wereld. Dallinga won met zijn podcasts meerdere prijzen, waaronder tweemaal De Tegel, de belangrijkste Nederlandse prijs voor journalistiek.

We willen graag ouders bereiken met verschillende (culturele) achtergronden en opleidingsniveaus. Interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Anne-Wil Marissen (amarissen@trimbos.nl / 030-2959217).

2 Reactie's

Geef een reactie