Psychiater Noord-Holland

Psychiater voor de regio Noord-Holland, 4-28 uur per week

Voor de regio Noord-Holland is Hersencentrum op zoek naar een psychiater, bij voorkeur een generalist met interesse en ervaring met zowel jeugdigen als volwassenen. Het is mogelijk om te werken vanuit één van onze locaties in Noord-Holland, te weten Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam of Purmerend. Het heeft echter onze voorkeur wanneer onze psychiater inzetbaar is op alle locaties voor consultatie bij onze cliënten, afhankelijk van de zorgvragen.

Als psychiater van Hersencentrum werkt u in principe binnen een DBC die wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van een andere BIG geregistreerde therapeut. Alleen cliënten die actief psychiatrische zorg ontvangen zijn de verantwoordelijkheid van de psychiater. Wij werken niet met een zogenaamd piramide model waarbij u als psychiater de verantwoordelijkheid voor alle cliënten in de instelling draagt.

Hersencentrum is sinds 2005 een jonge en dynamische organisatie met momenteel ruim 50 medewerkers, verspreid over 4 vestigingen in Noord-Holland. Hersencentrum besteedt veel aandacht aan een geborgenheid en teamsfeer en biedt kansen voor jonge collega’s om zich te ontwikkelen tot BIG geregistreerde therapeuten. Na de overname van het failliete Spel Psychologen zijn wij actief aan het werken aan nieuwe verbinding vanuit hoge kwaliteit. Hierin kun je een belangrijke rol spelen.

Salaris conform CAO GGZ, schaal 75, afhankelijk van opleiding en ervaringsjaren.

Hersencentrum GGZ Amsterdam

Hersencentrum
Straatnaam: Marnixstraat 364
Postcode: 1016 XW, Amsterdam
Tel:020-8453240
Website: Hersencentrum Noord-Holland
E-mail: Mail naar Hersencentrum vacature Psychiater