Hoogtevrees na corona

GGZ Forums GGZ forum Hoogtevrees na corona

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #21516
  Micha
  Bijdrager

  Hallo, ik heb al eerder een bericht hierover zien langskomen maar die kan ik niet meer vinden. Na het doormaken van corona heb ik last van allerlei angsten. Ik kom bijvoorbeeld minder makkelijk het huis uit en zie op tegen autorijden en soms zelfs fietsen. Maar waar ik het meest tegenaan loop is angst voor hoogtes. Een aantal weken geleden merkte ik dat ik niet goed op een dakterras durfde te staan en nu is het voor mij zelfs spannend om in mijn eigen huis voor het bovenraam te staan. Ik vrees dat het nog erger wordt maar misschien valt het mee. Omdat ik eerder een dergelijk bericht zag weet ik dat ik niet de enige ben. Maar heeft iemand een tip? Micha.

  #21545
  Wiebe
  Bijdrager

  Micha, ik herken me helemaal in jouw verhaal. Alleen heb ik het bij autorijden in plaats van bij hoogtes. Ik vrees nu dat het erger kan worden op basis van jouw verhaal. Ik ben nu 3 weken coronavrij.

  #21628
  Micha
  Bijdrager

  Dankjewel Wiebe, het gaat bij mij nu iets beter. Ik denk dat het goed komt maar nu nog wel angstig bij omhoog kijken als in de trap opga. Vreemd genoeg. Maar in kan meer ipv minder wat ik vreesde

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.