neuroCare Group

neuroCare Group

neuroCare Group is een wereldwijd opererende organisatie die staat voor effectieve en duurzame geestelijke gezondheidszorg, waarbij afstand wordt genomen van de one-size-fits-all benadering.

 

neuroCare clinics biedt gepersonaliseerde behandelingen voor ADHD, slaapproblemen, depressie en dwangklachten/OCS (Obsessieve Compulsieve Stoornis). Op dit gebied hanteert neuroCare alleen de nieuwste, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde technieken. Neurofeedback wordt gebruikt in de behandeling van ADHD en hersenstimulatie (rTMS) voor het behandelen van depressie en dwangklachten/OCS, waarbij uitsluitend gewerkt wordt met wetenschappelijk onderbouwde protocollen. Deze methoden worden ondersteund door jarenlang wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door onderzoekscentrum Brainclinics.

 

neuroCare Group staat voor:

 

  • Ethisch verantwoorde zorg: We passen alleen wetenschappelijk onderbouwde toepassingen van neuromodulatie toe en behandelen cliënten hiermee na een uitgebreide beoordeling van hun persoonlijke profiel zodat we een duurzaam en effectief resultaat kunnen boeken.
  • Professionele ontwikkeling: Bij neuroCare maken de behandelaren onderdeel uit van een wereldwijd netwerk van professionals die samen de weg vrijmaken voor duurzame geestelijke gezondheidszorg.
  • Persoonlijke aanpak: Wij geloven dat bewezen technologieën de individuele ondersteuning van de therapeut kunnen verbeteren. Onze teams bestaan uit professionals uit de geestelijke gezondheidszorg met verschillende achtergronden en specialisaties.
  • Compassie voor onze patiënten: Het is onze passie om mensen te helpen die op zoek zijn naar echte en duurzame oplossingen voor hun psychische gezondheid.
  • Kwalitatieve training en ondersteuning: Onze behandelaren worden getraind door een wereldwijd team van professionals met uitgebreide ervaring en inzicht in het vakgebied, ondersteund door de nieuwste wetenschappelijke resultaten in de toepassingen van neuromodulatie.
  • Toonaangevende technologieën: We gebruiken alleen rTMS en neurofeedback methoden die zijn onderzocht en getest in de toepassing bij wetenschappelijke studies.

 

Bron: website neuroCare Group

neuroCare Group

neuroCare Group Nijmegen
Straatnaam: Bijleveldsingel 34
Postcode: 6524 AD Nijmegen
Tel: 024 – 7503 507
Website: neuroCare Group
E-mail: nijmegen@neurocaregroup.com

 

Gemiddelde beoordeling: 2.9 / 5. Aantal stemmen: 8

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.