Sinai Centrum

Sinai Centrum

Het Sinai Centrum is een HKZ-gecertificeerde instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Al meer dan 50 jaar is het Sinai Centrum gespecialiseerd in de behandeling van volwassenen en ouderen met psychotrauma. Van oudsher staat de Joodse identiteit van onze organisatie centraal. Deze uit zich in waarden als zorg voor elkaar, saamhorigheid en gastvrijheid. Onze zorg is er voor iedereen, ongeacht achtergrond of religie.

 

Door jarenlange ervaring met het behandelen van Joodse overlevenden van de Tweede Wereldoorlog, hebben onze psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, vaktherapeuten en verpleegkundigen, diepgaande en grote deskundigheid opgebouwd bij de behandeling van psychotrauma’s die zijn veroorzaakt door intermenselijk geweld, beroep en oorlog.

 

Wij bieden verschillende soorten behandelingen, variërend van ambulante behandeling, dagbehandeling, tot klinische opname. Het Sinai Centrum is gevestigd in Amstelveen en Amersfoort. Bovendien bieden we ambulante begeleiding vanuit onze regionale vestiging in Amsterdam.

 

Bron: website Sinai Centrum

Sinai Centrum

Sinai Centrum – hoofdvestiging Amstelveen
Straatnaam: Laan van de Helende Meesters 2
Postcode: 1186 AM Amstelveen
Tel: 020 – 5457200
Website: Sinai Centrum
Aanmelden bij Sinai Centrum

 

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.