Reinier van Arkel

Reinier van Arkel

Bij Reinier van Arkel kunt u terecht voor hulp bij psychische en psychiatrische aandoeningen. Wij leveren de best mogelijke psychiatrische zorg,waar het kan in de eigen omgeving van onze cliënt. Dat doen we samen met de belangrijkste mensen uit de directe omgeving. We gaan uit van het vermogen om te herstellen, en kijken daarbij naar de hele mens: lichaam, geest, sociale omgeving en levensloop. We hebben oog voor de unieke hulpbronnen die iemand zelf en in zijn eigen omgeving heeft.

 

Autonomie en eigen verantwoordelijkheid van onze cliënten zijn onze uitgangspunten, waarbij we ons richten op het versterken van eigen kracht. Werk, activiteiten en sociale contacten, kortom: deelnemen aan de maatschappij, dragen in onze opvatting bij aan het herstel van mensen.

 

Reinier van Arkel is er voor inwoners van alle leeftijden, voornamelijk in de regio Noordoost-Brabant (en delen van Gelderland en Noord-Limburg). Voor kinderen en jeugd is er Herlaarhof, ons centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Bij Herlaarhof kunnen kinderen van 0 tot 18 jaar met psychiatrische en/of psychosociale problemen terecht.

 

Bron: website Reinier van Arkel

Reinier van Arkel

Reinier van Arkel – locatie ’s Hertogenbosch
Straatnaam: Bethaniestraat 2
Postcode: 5211 LJ ’s Hertogenbosch
Tel: 073 – 658 61 11

 

Reinier van Arkel – locatie Vught
Straatnaam: Parklaan 8
Postcode: 5261 LR Vught
Tel: 073 – 658 51 11

 

E-mail: entree@reiniervanarkel.nl
Website: Reinier van Arkel

 

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.