Pro Juventus Wezep

Pro Juventus Wezep

Tekst van de website van Pro Juventus

De kernwaarden van Pro Juventus zijn cliëntgerichtheid, kennisgedrevenheid en flexibiliteit. Clientgerichtheid zit niet alleen in onze medewerkers maar ook in de organisatie. Onze secretaresses doen hun uiterste best om u op uw gemak te stellen en uw afspraken naar wens in te plannen. Behandelaren focussen niet op uw stoornis maar op uw hulpvraag en het management is er om het primaire proces (de diagnostiek en behandeling) te faciliteren en de continuïteit van de zorg te waarborgen.

Onze kennisgedrevenheid zult u herkennen als onze gedrevenheid in het willen leren, ook van de ervaringen van onze cliënten en ketenpartners. Alle medewerkers hebben een vast jaarlijks scholingsbudget en daarnaast hebben de teams een scholingsbudget om gezamenlijke trainingen te kunnen organiseren.

Onze kernwaarde flexibiliteit stimuleert ons om kritisch mee te blijven denken over de groeiende stroom aan bureaucratie in de zorg en het lef te hebben om soms tegen de stroom in te zwemmen. Een flexibele organisatie past zich sneller aan de voortdurende veranderingen in de zorg aan.

pro juventus

Pro Juventus Wezep
Straatnaam: Veluwelaan 17
Postcode: 8091 ER Wezep
Tel: 038-4431-250
Website: Pro Juventus Wezep
E-mail: Mail naar Pro Juventus

 

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.