Pi-groep Groningen

Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor de geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. De Pi-groep stimuleert cliënten hun gegeven talenten te benutten en hun persoonlijke, unieke eigenschappen verder te ontwikkelen om daarmee eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden te bevorderen.

 

Wij bieden diagnostiek, interdisciplinaire behandeling en gespecialiseerde begeleiding voor kind, jeugd en gezin en (jong) volwassenen. Ons motto; “Meer dan zorg” is zichtbaar in onze integrale aanpak. Vanuit Friesland en Flevoland bieden wij zowel poliklinische zorg als klinisch verblijf en beschermd wonen op maat. Aanvullend bieden wij in Friesland, Flevoland, Groningen en Drenthe Specialistische GGZ en Basis GGZ. Daarnaast bieden wij binnen de WMO Gespecialiseerde hulpverlening, maatschappelijke- en arbeid gerelateerde vaardigheidstraining en terugval preventie.

 

Het bevorderen van eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden staan bij ons centraal. We zijn ervan overtuigd dat de integrale aanpak van zorg, samenleving en werk leidt tot duurzaam herstel en daarnaast tot betaalbare zorg.

 

Bron: website Pi-groep

Pi-groep

Pi-groep
Straatnaam: Trompsingel 37
Postcode: 9724 DA Groningen
Tel: 0800 – 744 76 37
Website: Pi-groep
E-mail: groningen@pi-groep.eu
Aanmelden bij Pi-groep

 

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.